2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

تبریزیم🥲گفتی تورک اومدم

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

تیفاقین داقیلسین

تترکای عزیز این ینی چی

تو اون تاپیکه بود

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😌😌                                                                               

خیلی آرامش دارهچندباری که رفتم وقتی متوجه میشن ترک نیستی باهات فارسی حرف میزنن آدمایِ خوبین سرشون تو ...

خداروشکر پس دارم به شهر خوبی میرم

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
خود زنجان شهری بزرگ زیبا آدمای نجیب خونگرم سریع باهات گرم میشن غریبه ها رو دوست دارن اگرمم فارس هست ...

خوبه پس خداروشکر😅

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂

از کجا میری هم مهمه 

از شهر کوچیک بری برات راحته 

از شهر بزرگ با امکانات بری سختته

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
یعنی دودمانت ب باد ببره

ممنون عزیزم همش فکرم درگیرش بود😂

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😌😌