2777
2789

ب سرم  اومد میخام برم باشگاه هی فکر میکنم اگ اونجا کسی کرم ریخت چیکار کنم یا اگ رو تردمیل نشد راه برم یا افتادم چی یا اگ اونجا  یکی هی بم پز داد چی 

همین فکرا باعث شده هی بندازم عقب و نرم اعتماد بنفسم پایینه میترس

م سوتی بدم😔

بیخیال بابا 

برو ببین چ داغونایی اونجان همه ک داف نیسن

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
میدونم ولی اعتماد بنفسم اومده پایین از بس ک خوبی کردم همه تنهام گزاشتن دیگ از ادما میترسم

ی ست شیک بپوش 

موهای مرتب 

لاک بزن 

اسپره 

قمقمه یا شیکر خوشگل 

خلاصه همه چیت مرتب 

کسی گوه میخوره چیزی بگه 😘

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
دغدغم زیاده ک الان ب اینجا رسیدم من بخاطر روحیم میرم از درون داغونم 😔

آفرين پس هدف دارى، حالا كه هدف دارى برو و در بدترين حالت حتى اگه كسى چيزى گفت يا كارى كرد هم بريز دور

اونا كه نميان واسه روحيه تو چاره بشن

تو باشگاهو بخاطر خودت دارى ميرى

تازه الان انقد همه گرفتارى دارن مطمئن باش كسى به حرفايى كه نگرانت كرده فكر نميكنه

مرسی عزیزم ای کاش همه مثل شما بودن🌸🤩

بوس بهت 

قوی باش 

اعتماد بنفس بالا 

قطعا ۶ ماه دیگه از بهترینای اون باشگاهی ❤️

توروخدا دیگ تا از دل کسی خبر دار نشدی نگو خوش بحالت🙏

ببين من الان ١ ماهه بخاطر برگشت بيمارى كه ١٣ ساله درگيرشم و ١٥ كيلو توى ٣ ماه بخاطرش وزن كم كردم خواب شب ندارم، تازه عروسم و در عنفوان زندگيم به هزار تا پوچى خوردم، باردار شدم بخاطر عدم اطمينان به رابطمون كه شايد طلاق بشه عمدى سق كردم، جسمى تا دلت بخواد مشكل دارم( ميتونى تاپيكاى قبليمو بخونى)

وقتى همچين مشكلاتى داشته باشى ديگه نميشينى به فكر ورزشكاراى باشگاه فكر كنى

عامو بیشین من همه ناخونم با دندون ریمو کردم که نچرال شع چون الان شیک ترین چیزه 

بعدم به نظر من عمل جراحی مهم نیست نظافت و شیک بودن مهمه

همین که‌شما لباس خوب بپوشی بدنت بودی عطر یده و حمام رفته باشی از نظر من باکلاس ترین و زیباترینی

2810