ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میدونم ولی اعتماد بنفسم اومده پایین از بس ک خوبی کردم همه تنهام گزاشتن دیگ از ادما میترسم
ی ست شیک بپوش
موهای مرتب
لاک بزن
اسپره
قمقمه یا شیکر خوشگل
خلاصه همه چیت مرتب
کسی گوه میخوره چیزی بگه 😘
ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
توروخدا دیگ تا از دل کسی خبر دار نشدی نگو خوش بحالت🙏
ببين من الان ١ ماهه بخاطر برگشت بيمارى كه ١٣ ساله درگيرشم و ١٥ كيلو توى ٣ ماه بخاطرش وزن كم كردم خواب شب ندارم، تازه عروسم و در عنفوان زندگيم به هزار تا پوچى خوردم، باردار شدم بخاطر عدم اطمينان به رابطمون كه شايد طلاق بشه عمدى سق كردم، جسمى تا دلت بخواد مشكل دارم( ميتونى تاپيكاى قبليمو بخونى)
وقتى همچين مشكلاتى داشته باشى ديگه نميشينى به فكر ورزشكاراى باشگاه فكر كنى