دخترشادمهرم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 3700 عنوان زنجان 46 بازدید | 6 پست جای خوبیه برای زندگی؟ ترکا چجورین کلا؟ چشمانت تابستان اهواز بود و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂 امروز | 04:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسو۸۸۹۲ عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 1217 شهر مذهبی تو خیابونا خانومای بی حجاب خیلی خیلی کمه مهربون و خونگرمن اکثرا زیاد فارسی صحبت میکنن
ای_قشنگتر_از_پریا عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 524 توو این دو سال خیلی رفت و آمد داشتم به زنجان آدمای خوبین میبینن غریب هستی کمکت میکنن آدرس جایی رو بپرسی درست بهت میگنخیلی هم استان تمیز و آرومیهمن اولین چیزی که جذبش شدم آسمون تمیزشه چیزی که توو تهران رویاست
دخترشادمهرم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 3700 توو این دو سال خیلی رفت و آمد داشتم به زنجان آدمای خوبین میبینن غریب هستی کمکت میکنن آدرس جایی رو بپ ... خیلی خوبه پس استرس داشتم با غریبه کنار نیان چشمانت تابستان اهواز بود و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
ای_قشنگتر_از_پریا عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 524 خیلی خوبه پس استرس داشتم با غریبه کنار نیان نه خیلی مهربونناولین بار که رفتم دنبال هتل میگشتم آقای اسنپی هتل خیلی خوبی بهم معرفی کرد همیشه دیگه همونجا میرماصلن اذیت کن نیستن