2777
2789

دوستان علائماتونو میشه بگین میشه خواهش کنم کمکم کنین 

من روزه موعد یکم احساس بی حالی میکردم و زیر دلم خیلی خیلی نامحسوس تیر میکشید

این روند تا یه هفته ادامه داشت 

بعضی وقتا یهو شدید می‌گرفت ولی در کل اونقدر درگیرش نبودم

سینه دردم بعده یه هفته شروع شد اونم در صورتی که خودم دست بزنم این شکلی نیست که خودش دردش بیاد درد زیر دلم که تقریبا به کل ازبین رفت و فقط روزی دوبار اینا احساس گرفتگی میکنم نامحسوس 

بیرون روی زیادی دارم چن روزه 

گذاشتم پایه اون همه گرمیجاتی که خوردم 

۵ روز بعد موعد آزمایش بتا منفی شد

بیبی چک دیشب هاله انداخت 

الان طاقت نیاوردم و با وجود اینکه کلا ۱۰ دیقه از سرویس رفتن می‌گذشت بیبی چک گذاشتم و منفی بود 

من الان چه کنم

با این تفاسیر باردارم 

به خدا حس میکنم باردارم و زمین و زمان دست ب دست هم میده که من انقد دیر بفهمم که نشه کاری کرد دارم دیوونه میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم امیدوارم هرچه سریعترحامله بشی اما اینا علائم حاملگی نیست ممکنه عفونت باشه

الان فک کنم یه نیم ساعتی ممکنه گذشته باشه

نگاه کردم دیدم یه هاله خیلی نامحسوسی افتاده 

دوباره آزمایش بتا بدم ؟؟

ممکنه اون سری ۵ روز بعد موعد نشون نداده باشه ازمایش؟

وقتی بتا و بی بی چک منفیه چرا پس نگرانی

چون پریود نمیشم

تو این سایت کلی دیدم که نوشتن اوایل بارداری بتا منفی بوده 

حالتامو میشناسم من آدم الکی عقب انداختن اونم این همه روز نیستم😭😭

الانم دیدم بیبی چکه بعدها نیم ساعت ی هاله تا محسوس افتاده دنیا رو سرم خراب شد

الان فک کنم یه نیم ساعتی ممکنه گذشته باشهنگاه کردم دیدم یه هاله خیلی نامحسوسی افتاده دوباره آزمایش ب ...

ازمایش خیلی زودرفتی حداقل از ۷ روز باید گذشته باشه اره ممکنه براخواهرمم بیبی چک زده بود مث شما بعد نیم ساعت یا بیست دقیقه حاله افتاد بعد یک هفته رفت ازمایش داد مثبت بود 

من خودم بیبی چک و قبول ندارم چون سر حاملگی توماه دومم بودم یعنی بگم دوماهگیمم تموم شده بود ماه سوم بارداری تست بیبی شد منفی من سرگیجه های زیاد داشتم ازمایش شد مثبت بعد زایمان 

تست بیبی دادم مثبت شد رفتم ازمایش منفی 

ازمایش خیلی زودرفتی حداقل از ۷ روز باید گذشته باشه اره ممکنه براخواهرمم بیبی چک زده بود مث شما بعد ن ...

فردا آزمایش بدم دیگه بعده ۱۱ روز تاخیر نشون میده ؟؟

2810