2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی حال میده ولی ب ترسش میارزه😂

بعصی وقت ها بهش فک میکنم میگم نگفتیم اون وقت شب تو شهر غریب اگه پسرک با چندتا رفیق ریختن سرمون چه گلی به سرمون بریزیم😄

واقعا خدا رحممون کرد

البته که پسرا خیلی با شخصیت بود

2805
جا باشگاه میرفتم پیش دوست پسرم یه بار مامانم کلید خونه نداشت اومد دم باشگاه کلیددو ازم بگیره مربیم ف ...

یه بار تو باشگاه ما هم یه آقایی اومد دنبال خانمش ،ولی خانمش اصلا باشگاه نیومده بود،مربی باشگاه هم گفت نیومده امروز .

بچه ها ناراحت شدن گفتن نباید اینجوری میگفتی ،اونم گفت من حوصله دردسر ندارم بره برا زنش اتفاقی بیافته یا با یکی بگیرتش بعد بیاد اینجا یقه منو بچسبه 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
ی دفه دبیر ادبیات سال دبیرستان رفت راپورت منو ب مامانم داد بیخود بی جهت شر شد

از آدمای فضول بدم میومد از اول 

منم ی بار معلم گوشیمو دید تو کلاس 

گفت بده بزارم کمد رفتنی میدم واقعا هم همینکارو کرد 

عاشقش شدم ینی 

من کلاس زبان میرفتمکلاس نرفتی معلم زنگ میزد ب خونمون میگف ک امروز غایبهمنم وقتی غایب میشدم تلفن خونه ...

وایییی🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا خودت میدونی فاطیما چقد تنهاست چقد کمبود داره فقط زندست خدایا من همه جا همش ازت کمک میخوام تو دفترام‌ شعرام‌ بیوگرافی‌هام‌ دلم خدایا حتی بهت تکست میدم صفحه گوشیم روشن میذارم ببینی ببخشید که اعتقادم ضعیف ولی تو بزرگیت بهم نشون بده کمکم کن خدای من جز تو کسی ندارم پشتم باش فراموشم نکن خدای من منم گناه دارم خستم منتظرمعجزتم با گریه دارم تایپ میکنم خدایا دورم شلوغ ولی از همه تنهاترم خدایا میخوام همه جا از تو پرباشه که کمتر حس بی کسی کنم خودت کس و کارم باش 

من کلاس زبان میرفتمکلاس نرفتی معلم زنگ میزد ب خونمون میگف ک امروز غایبهمنم وقتی غایب میشدم تلفن خونه ...

یک دفه بعد ازدواجم یک دوست احمق دارم منو بزور برداشت برد ک میخوام برم پیش دعا نویس، رفتیم تا ته ته شهر یک جا مخروبه، خونه قدیمی بوددر خونه باز شد ملی مرد داشتن چند تا لاشه گوسفند تمیز میکردن، زنا بساط قلیون نشسته بودن قیافه ها خشننن. ولی چقد ترسیدم، شوهرم خبر نداره سر از کجا درآوردم 🤣

خب واقعا مسیولیت داره اونم متاهل

متاهل یا مجردش فرقی نداره 

خدای نکرده اتفاق برا هر کسی ممکنه پیش بیاد 

واقعا کار خطرناکیه 

فکر کنم مربیت سنش کمه ،که به خطراتش فکر نمیکنه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بعصی وقت ها بهش فک میکنم میگم نگفتیم اون وقت شب تو شهر غریب اگه پسرک با چندتا رفیق ریختن سرمون چه گل ...

اون لحظه آدم اصلا ب این چیزا فکر نمیکنه تنش داغه

بعدا میفهمه چیکار کرده

ی قاتل جنجیره ای بود میگف وقتی ک آدم میکشم عین خیالم نبود

وقتی یه مدت کنارش گذاشتم از قدم تو خیابونم میترسیدم

دقیقا اینجوری

2810