2777
2789
عنوان

با یه دختره دعوام شد تو خوابگاه

181 بازدید | 20 پست

سالن مطالعه ی خوابگاه بودم 

اومد بهم گفت موس لپتاپت چیک چیک صدا میده 

بدون موس کار کن گفتم باشه 

بعدش اومد گفت چرا همش میری میای 

جوابشو ندادم بعدش رفتم راهرو لیوانم رو آب کنم 

اومد گفت عوضی تمرکزم رو بهم ریختی 

منم بهش گفتم دیوونه ای چیزی هستی ؟

گفت ببند دهنتو گفتم برو بابا زنجیری 

به نظرتون حق با کی بود ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
شاید اعصابش از جایی خورد بود:(

سر من خالی کنه ؟

بخدا ما هم مشکلات داریم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من بودم یکی میخوابوندم زیر گوشش

خب نمیشه که 

حق با تو بوده کلا مشکل داشته با خودش

نمی‌دونم روحیه ندارن چرا میان خوابگاه 

خیلی مودبانه برخورد کردی من بودم جرش میدادم

خب تو خوابگاه نمیشه چون اخراج میشی

2810