2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه تو ایرانم هست؟من از آمازون خرید کردم

وای دقیقا در رابطه با همین سوال  که بلک فرایدی مگه تو ایرانم هست یه کلیپ طنز ساختن تو اینستا دیدم😂😂

آره عزیزم هست 

2805
مگه تو ایرانم هست؟من از آمازون خرید کردم

سلام عزیزم تاپیکتون دربارع اواکادو رو دیدم

من چند ساله کلا الرژی شذید دارم از بچگی تقریبا به خیلی چیزا . دیدم زدید که دل درد گرفتید یعنی کهیر نزدید؟

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

همه چی دارم شاید از دی‌جی طلا بخرم کتاب هم یکی از دوستان گفتن خوبه 

برا بچه‌هام اسباب بازی و لباس 

digikala جالبه تبلیغ میشه ولی غیرمجازه 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
همه چی دارم شاید از دی‌جی طلا بخرم کتاب هم یکی از دوستان گفتن خوبه برا بچه‌هام اسباب بازی و لباس dig ...

دیجی کالا رو چک کردم 

اومده قیمت محصولات رو دوبرابر قیمت اصلی کرده بعد تخفیف زده 

در حالی ک تا هفته ی پیش که من سفارشم دادم قیمت‌ها فرق میکرپ

من از چرم مشهد خریدم شما چی خریدی ؟چند خریدی؟

من کیف معمولا دو تا شد ۶ و خورده فک کنم برام مناسب بود

از چرم مسهد راضی ای؟ 

من از نوین چرم هم میخریدم ولی پاره شده کیفم سریع

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
دیجی کالا رو چک کردم اومده قیمت محصولات رو دوبرابر قیمت اصلی کرده بعد تخفیف زده در حالی ک تا هفته ی ...

چه کار زشتی ☹️ حتما قبل سفارش چک می‌کنم عزیزم ممنون گفتی بهم .

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
من کیف معمولا دو تا شد ۶ و خورده فک کنم برام مناسب بوداز چرم مسهد راضی ای؟ من از نوین چرم هم میخریدم ...

آره در طول سال خیلی گرونه نمیشه خرید

اصلا یادم نبود سایت مارالم چک کنم

من کفش خریدم

کاربر قدیمی
2810