2777
2789
عنوان

بریدگی واژن😔کمک

790 بازدید | 53 پست

من ۴ روزه درگیر تبخال های تناسلی و بریدگی پرینه همون قسمت نازک بین واژن و مقعد هستم نمیدونم چرا اینطور شدم رفتم دکتر زنان و پماد و دار‌و و آمپول داد اما هنوز خوب نشدم وحشتناااک میسوزه نه میتونم تکون بخورم ن یه قطره آب بهش بزنم آتیششش میگیره😔چیکارکنم؟خیلی میترسم ک دیگه خوب نشم نزدیکی ک اصلا نمیشه اخه اون قسمت چندتا بریدگی داره میگم حتی مثلا یه ماه دیگ نزدیکی کنم نمیتونم میترسم بدتر پاره بشه 😔😭😭 این تبخال ها هم هنوز نرفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
یعنی الکی اینجوری شد یهو؟؟ وای چرا عزیزم

خودمم شاخ دراوردم بخدا نمیدونم این تبخال ها از کجا اومده 

اما بریدگی احتمال میدم برای خشکی بوده باشه 

همونجور خراشای قرمز قرمز هست اصلا جوش نمیخوره بره 😔

بریدگی چرا؟

همون قسمت بین واژن و مقعد چندتا بریدگی ایجاد شده ک قرمز قرمز هست اصلا درست نمیشه

فکرمیکنم بخاطر خشکی موقه رابطه بوده دیگ نمیدونم😔خیلی دردناکه اصلا یه عطسه میزنم از درد میمیرم راه نمیتونم برم آب بهش بخوره کارم تمومه دیگه از رابطه فوبیا گرفتم میگم در آینده خوبم بشم باز بهش فشار بیاد میمیرم

خودمم شاخ دراوردم بخدا نمیدونم این تبخال ها از کجا اومده اما بریدگی احتمال میدم برای خشکی بوده باشه ...

وای خیلی دردناکه تروخدا رسیدگی کن شاید یجای کثیف نشستی یا رفتی استخری جایی اینطوری شدی شوهرت سابقه همچین چیزی نداشته؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

منم اونجا موقع پریودی ک زیر لباس دوتا دوتا میپوشم قرمز میشه نازک میشه بریدگی پیدا می‌کنه

بعد از پریودی اصلا تو خونه لباس زیر نمیپوشم معمولا هم یا ساحلی میپوشم یا شلوارک  های گشاد همسرمو 

خوب میشه 

هوا بخوره خیلی زودتر از دارو و پماد خوب میشه

2810