2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم سال ۹۷ خونه خریدم ۳۰۰ حالاشده ۴۵۰۰ ، طلا هم به همون اندازه رفته بالا ،دقیقا سال ۹۷ پارس ۳۵ میلیون بود حالا شده ۷۰۰ ،از عید تا حالا به خاطر شرایط جنگی طلا پیشی گرفته ،قبل عید۱/۷۰۰ طلا فروختم مسکن مهر خریدم ،مسکن همون قیمت ثابته ولی طلا فردختم ۶۰۰ ضرر کردم 

مستاجر نبستم این‌واحدی که توش نشستم حدود ۱ تومن قیمتشه.یه مقدار طلا دارم میخوام بفروشم بدم مسکن مهر ...

من شنیدم تا سال 406 رشد طلا از رشد خونه و ماشینم جلو میزنه حالا بازم نمیدونم میگن تا سال 406 هر گرم طلا قراره بشه 20 میلیون

عزیزم حرفا میزنی خب پول جهاز بوده دادی جهاز چیکا میکردی باهاش؟وسایل از کجا می‌آوردی اوووو معلومه هر ...

نه همون ۳۰ تومن پول جهاز رو کاش داده بودم واحد میخریدم سال ۹۴

دقیقا مسکن مهرا ۳۰ تومن بود سال ۹۴

الان ۸۰۰ پولشون شده.

یا طلا میخریدم میشد ۱۴۰۰

وسایلا اضافی بود بیشترشون

سال ۹۴ جهاز خریدم ۳۰ ملیون.همون ۳۰ رو داده بودم‌طلا الان ۱ملیارد و ۴۰۰ ملیون پولش میشد.در حالی که وس ...

از اون طرف شم ببین اینهمه مردم دارن تو خونه طلا انبار میکنن یسره هم داره دزد میزنه به خونه ها همرو جارو میکنه میبره

2810