2777
2789
عنوان

قرص گین آپ بخرم چاق شم یا بدنسازی برم

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 35 پست

عزیزم من چندتا از دوستان قرص خوردن کللل بدنشوننن جوش شده بود جوشای قرمز و زشت حتی با کرم پودرم قابل کاور نبود.بعدشم که قرصو نخوردن لاغر شدن باز. لاغری که خیلی قشنگه اما اگه میخوای تو پر شی برو بدنسازی ولی کامل ادامش بده با رژیم غذایی درست بخدا یکیو میشناسم اینقد بدنش روفرمه باسن خوشگل کم. باریک فقط با بدنسازی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی؟؟ شما میرید؟؟من چن جا زنگ زدم یکی گف برنامه عمومی میده مربی یکی گفته ۳ هفته ی بار برنامه و نیمه ...

اگر هیچیییی از بدنسازی نمیدونی 

فعلا نیمه خصوصی ثبت نام کن از ماه سوم دوست داشتی برنامه ی عمومی بگیر 

2805
چاق که شدم ۳ کیلو اما شکمم دراوردم یکم بغل پامم تیر میکشه نمیدونم بخاطر عوارض اونه یا نه

نه گلم ربطی ندارند خواهر زاده ام میخوره چاق و تپل شده منم دوست دارم بخورم جدیدا خیلی لاغر شدم اما خب بخاطر قندم جرات نمیکنه

نه گلم ربطی ندارند خواهر زاده ام میخوره چاق و تپل شده منم دوست دارم بخورم جدیدا خیلی لاغر شدم اما خب ...

بعد قطع کردن عوارض داره 

مخصوصا شکم میارهه در کنارش ورزشم کنی خوبه

آره شکن آورده از بس میخوره جالب این جاست خیلی راضیه

من که مامانم از بس داد میزد سرم که شکم اوردی هیکل خودت خوبه هیکلت داره بد میشه دیگه نخوردم

امیدوارم این ۳ کیلو برگشت نداشته باشه 

یعنی لاغر شدی دوباره ،از کجا باید بخرم داروخانه یا کیاهیه

نه ۳ کیلو اضافه کردم یه هفتست قطع کردم ۳۰ تاشو خوردم فقط ۳۰ تا دیگش موند الان غذا میبینم حالم بد میشه

داروخانه فکر نکنم داشته باشن سایت میتونی سفارش بدی از هرجاییم نخر بنظرم 

2810