2777
2789
عنوان

با 25تومن میشه عمل بینی کرد❓

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 25 پست
کارای دکتر کاظم زرگری رو ببین ،تهرانع ،از ۲۵ شروع میشه

پیج داره؟

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری برا وقتی بود ک نی نی تو دلم بود .یهو یه شبه رفت از دلم .من موندمو تیکری ک پاک نمیشه                            
بخدا اگه خوب نشه ترمیم خیلی گرونه ها همون اول جای درست برو ترمیم بالای صده

شما جای خوب میشناسید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری برا وقتی بود ک نی نی تو دلم بود .یهو یه شبه رفت از دلم .من موندمو تیکری ک پاک نمیشه                            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما جای خوب میشناسید؟

ببین بینی گوشتی کلا عملش خیلی ریسکیه از اطرافیانم ۴نفر عمل کردن پیش ۴تا دکتر مختلف ولی حقیقتا از هیچکدوم خوشم نیومد اگه بینیت مشکلش خفیفه عمل نکن واقعا پشیمون میشی

حالا چون گرون باشه جایی حتما دلیل بر این نیست که خوب عمل کنه ک

همون نمونه کاراشو دیدم عالیه .ولی حالا نمیدونم خیلیا میترسوننم میگن نرو برمیگرده بینی گوشتی.ولی خب خیلی دوستدارم برم عمل کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون ۴نفر ۴جای مختلف رفتن همشون بد شدن باید متوجه بشی چقد ریسکش بالاس دیگهواقعا دکتر خوبی نمیشناسم وا ...

نه خیلی زشته 🤦🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره عزیزم داره

کسیو میشناسید ک پیش ایشون عمل کرده باشن؟

راضی بودن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40