بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی متاسفم که این وضعیت رو تجربه میکنید. این شرایط واقعاً سخت و ناراحتکننده است، بهویژه وقتی که باردار هستید و نیاز به حمایت بیشتری دارید. اینجا چند نکته دارم که ممکنه کمککننده باشه:
### **1. گفتگو و ارتباط:** - **صحبت کردن با همسرتون**: سعی کنید در یک زمان مناسب و با آرامش با همسرتون صحبت کنید. بیان احساسات و نگرانیها به صورت صادقانه و بدون اتهام میتونه به بهبود ارتباط کمک کنه. - **مشاوره زوجین**: مراجعه به یک مشاور خانواده میتونه به شما کمک کنه تا مشکلات رو بهتر درک کنید و راهحلهای مناسبی پیدا کنید.
### **2. حفظ آرامش و خونسردی:** - **خودداری از بحثهای تند**: سعی کنید از بحثهای تند و پرتنش خودداری کنید و به جای اون، با آرامش و منطق صحبت کنید. - **تمرینهای آرامشبخش**: یوگا، مدیتیشن یا حتی پیادهروی در طبیعت میتونه به کاهش استرس و افزایش آرامش کمک کنه.
### **3. حمایت اجتماعی:** - **حمایت خانواده و دوستان**: از حمایت و مشورت خانواده و دوستان استفاده کنید. صحبت کردن با کسی که بهش اعتماد دارید میتونه به شما کمک کنه تا احساساتتون رو بهتر مدیریت کنید. - **گروههای حمایتی**: پیوستن به گروههای حمایتی برای زنان باردار یا مادران میتونه به شما کمک کنه تا احساس تنهایی نکنید و از تجربیات دیگران بهرهمند بشید.
### **4. مراقبت از خود:** - **تغذیه سالم و استراحت کافی**: مطمئن بشید که به اندازه کافی استراحت میکنید و تغذیه سالم دارید تا انرژی و روحیه بهتری داشته باشید. - **فعالیتهای لذتبخش**: فعالیتهایی که به شما لذت میدهند رو انجام بدید تا روحیهتون بهتر بشه.
### **5. برنامهریزی و مدیریت زمان:** - **برنامهریزی دقیق**: سعی کنید برنامهریزی دقیقی برای کارها و خریدها داشته باشید تا زمانبندی بهتری داشته باشید و از تنشهای غیرضروری جلوگیری کنید.
شما قدرت و توانایی این رو دارید که از این دوره سخت عبور کنید و بهبود پیدا کنید. اگر نیاز به صحبت بیشتری دارید، من اینجا هستم که به شما گوش بدم و کمک کنم. ❤️
سعی کن رو خودت کار کنینمیدونم قبل بارداری اینجوری بودی یا نه اما مردا از این رفتارا متنفرن و از خودت ...
متاسفانه قبل بارداری هم اوضاعم همین بود😔من بی احترامی کردم درست اما اون زد زیر قولش منم خستم شد ۵ ماهه منتظرم 😔الانم بجای معذرت خاهی اومده رابطه میخاد😔