2777
2789

دیروز قرار بود منو ببره بازار صب بیدارش کردم بزور ساعت ۱۱ بیدار شد حوله برداشت بره دوش بگیره !بعدشم ک رفتیم تا رسیدیم ی النگو خریدم بعدش قرار شد برم لباس بکیرم مغازه بستن برگشتیم گف فردا صب بیدارم کن زود میایم امروز بیدارش کردم باز بزور ۱۱ پاشد( شب کاره) گف وای یادم رف امروز قرار برم بانک اخرین مهلتمه! گفتمش خب تو چرا گفتی میریم ار صب ک بچه رو فرستادم مدرسه منتظر موندن رفتم اماده شدم ، بهم میگه خب چ اشکالی داره تو همیشه بیداری! تازه یادم افتاد! اعصابم داغون شد هرچی از دهنم دراومد بش گفتم اونم گف باشه پاشو بریم تا کاراشو کرد رسیدیم مغازه ها بستن! دوباره بیرون هرچی از دهنم دراومد بش گفتم اونم  جوابمو میداد دعوا شد گف خفه شو وگرنه میزنم تو گوشت! منم دیگه بغضم ترکید برگشتیم خونه فقط هم فردا میتونم برم چون بعدش تعطیله و بچم خونس( بازار ببرم اذیت میکنه) لطفا نگید تنها برو بازار دوره منم باردارم نمیتونم ، حالا هم قهریم خیلی هم حالم بده😔سالی یبارم منو میبره بیرون اینطوری زجرم میده، بعدش بجای معذرت خاهی ازم راب*طه خاست پسش زدم وحشی شد ظهر پیام دادم بش ک خرید خونه انجام بده سرم داد زد کارت خالیه بعدشم قط کرد زنگ زدم جواب نداد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

جواب هوش مصنوعی

خیلی متاسفم که این وضعیت رو تجربه می‌کنید. این شرایط واقعاً سخت و ناراحت‌کننده است، به‌ویژه وقتی که باردار هستید و نیاز به حمایت بیشتری دارید. اینجا چند نکته دارم که ممکنه کمک‌کننده باشه:

### **1. گفتگو و ارتباط:**
- **صحبت کردن با همسرتون**: سعی کنید در یک زمان مناسب و با آرامش با همسرتون صحبت کنید. بیان احساسات و نگرانی‌ها به صورت صادقانه و بدون اتهام می‌تونه به بهبود ارتباط کمک کنه.
- **مشاوره زوجین**: مراجعه به یک مشاور خانواده می‌تونه به شما کمک کنه تا مشکلات رو بهتر درک کنید و راه‌حل‌های مناسبی پیدا کنید.

### **2. حفظ آرامش و خونسردی:**
- **خودداری از بحث‌های تند**: سعی کنید از بحث‌های تند و پرتنش خودداری کنید و به جای اون، با آرامش و منطق صحبت کنید.
- **تمرین‌های آرامش‌بخش**: یوگا، مدیتیشن یا حتی پیاده‌روی در طبیعت می‌تونه به کاهش استرس و افزایش آرامش کمک کنه.

### **3. حمایت اجتماعی:**
- **حمایت خانواده و دوستان**: از حمایت و مشورت خانواده و دوستان استفاده کنید. صحبت کردن با کسی که بهش اعتماد دارید می‌تونه به شما کمک کنه تا احساساتتون رو بهتر مدیریت کنید.
- **گروه‌های حمایتی**: پیوستن به گروه‌های حمایتی برای زنان باردار یا مادران می‌تونه به شما کمک کنه تا احساس تنهایی نکنید و از تجربیات دیگران بهره‌مند بشید.

### **4. مراقبت از خود:**
- **تغذیه سالم و استراحت کافی**: مطمئن بشید که به اندازه کافی استراحت می‌کنید و تغذیه سالم دارید تا انرژی و روحیه بهتری داشته باشید.
- **فعالیت‌های لذت‌بخش**: فعالیت‌هایی که به شما لذت می‌دهند رو انجام بدید تا روحیه‌تون بهتر بشه.

### **5. برنامه‌ریزی و مدیریت زمان:**
- **برنامه‌ریزی دقیق**: سعی کنید برنامه‌ریزی دقیقی برای کارها و خریدها داشته باشید تا زمان‌بندی بهتری داشته باشید و از تنش‌های غیرضروری جلوگیری کنید.

شما قدرت و توانایی این رو دارید که از این دوره سخت عبور کنید و بهبود پیدا کنید. اگر نیاز به صحبت بیشتری دارید، من اینجا هستم که به شما گوش بدم و کمک کنم. ❤️

از یه جایی به بعد فقط خودت میمونی و خودت👨‍🦽🚶‍♂️

یعنی من باید برم معذرت خاهی؟

بهش پیام بده سرایطتو بگو بعد بگو حساستر از قبل شدی نیازاتم لگو ک زن نیاز داره شوهرش اینجوری کنه اونحوری کنه

اخر بگو اگه من مقصرم ببخشید

میدونمالان چیکار کنم😔از قهر متنفرم تنها میشم

سعی کن رو خودت کار کنی

نمیدونم قبل بارداری اینجوری بودی یا نه اما مردا از این رفتارا متنفرن و از خودت دورش میکنی

به نظرم برو معذرت خواهی چون تو شروع کردی 

💍

سعی کن رو خودت کار کنینمیدونم قبل بارداری اینجوری بودی یا نه اما مردا از این رفتارا متنفرن و از خودت ...

متاسفانه قبل بارداری هم اوضاعم همین بود😔من بی احترامی کردم درست اما اون زد زیر قولش منم خستم شد ۵ ماهه منتظرم 😔الانم بجای معذرت خاهی اومده رابطه میخاد😔

متاسفانه قبل بارداری هم اوضاعم همین بود😔من بی احترامی کردم درست اما اون زد زیر قولش منم خستم شد ۵ م ...

متوجهم اما خیلی منطقی میتونستی حلش کنی

کار اشتباهی کرد که درخواست رابطه کرد 

ببین معذرت خواهی اگه برات سخته با کار و رفتا نشون بده پشیمونی کلامی نگو

💍

2810