bwhwarii مدیر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 90 عنوان بیاید اسکرین چت من و همکلاسیم که پسرع | مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 133 پست الان میزارم امروز | 03:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bwhwarii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 90 اها سر کیک بستین؟کوفتش بشه.پس من چی؟😂😂برو با دوستات بخور🤣🤣 😂😂😂خب منم رفیقم و رفیق خودشو گفتم بیان گفت مال من پختی چرا گفتی گفتم خب من زحمت کشیدم خودم نخورم یعنی بعد اونا هم دلشون میخواد دیگه داشت گشنه بازی درمیآورد گفت من و خودت فقط بعد گفت تو کیکم بده ب من یکم هم به خودت هم میدم چرا کس دیگه بیاد
آرمادیلو عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 756 قیافش چجور بود به نظرت به چشم خواهر برادری خوب بود ماشالله خدا ببخشه به مادر و همسر آیندش🤣🤌
بهار۱۳۹۲ عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7691 این پسر روتون کراش پسرا خ حسودن خواسته دستپختت فقط مال اون باشه اینجوری ک گفتی فهمیده برات مهم نیس بهش برخورده
bwhwarii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 90 به چشم خواهر برادری خوب بود ماشالله خدا ببخشه به مادر و همسر آیندش🤣🤌 نه جدی خوشگل بود یا زشت
bwhwarii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 90 این پسر روتون کراش پسرا خ حسودن خواسته دستپختت فقط مال اون باشه اینجوری ک گفتی فهمیده برات مهم نیس ب ... واقن😑😐
بوردوک عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 4713 حالا از اول نخوندی اونقدر هم اشغال نیست بدبخت 😂🤦🏻♀️ اگه اون ببره من کیک بپزم اگه من ببرم پیتزا ب ... یکمیشو خوندم😅فردا همشو میخونم بهت میگم😅منظورت آشغال زرنگ بود.الان فهمیدم😅😅
bwhwarii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 90 یکمیشو خوندم😅فردا همشو میخونم بهت میگم😅منظورت آشغال زرنگ بود.الان فهمیدم😅😅 😂😂😂
bwhwarii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 90 احتمال ۹۰ درصد با توجه به تجربم میگم ولی جدی عکس کیکامو دید برگاش ریخت گفت میشه سفارش بدم اگه بدت نمیاد گفتم نه سفارش نمیگیرم اگه بردی میپزم بعدم گفت خودت انتخاب کن اگه بردی من چی برات بخرم گفتم پیتزا
bwhwarii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 90 بحث کیک نیس بحث چیزی هست ک متعلق به اون :) عهههههه😐😂راست میگی اونم هست اره گفت من بهونه بودم کیک بپزی با دوستات بخورید
بهار۱۳۹۲ عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7691 عهههههه😐😂راست میگی اونم هست اره گفت من بهونه بودم کیک بپزی با دوستات بخورید وقتیم واسش نوشتی تو اصلا برام مهم نبودی ک کیک پختم تازه میدم ب اون پسره سهم تو بدهآب پاکی رو ریختی روش ک سرسوزنی واسم ارزش نداریالبته بگما رل زدن با همکلاسی بدترین کاری هس ک میتونی تو دانشگاه بزنی بخصوص ترمای اول
bwhwarii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 90 وقتیم واسش نوشتی تو اصلا برام مهم نبودی ک کیک پختم تازه میدم ب اون پسره سهم تو بدهآب پاکی رو ریختی ر ... رل نمیزنم هنوز سین نزده برم پاک کنم ؟
بهار۱۳۹۲ عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7691 رل نمیزنم هنوز سین نزده برم پاک کنم ؟ اگه واقعا بهش حسی نداری بزار بمونه تا دیگه بهت دل نبنده
bwhwarii مدیر استارتر عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 90 وقتیم واسش نوشتی تو اصلا برام مهم نبودی ک کیک پختم تازه میدم ب اون پسره سهم تو بدهآب پاکی رو ریختی ر ...