2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیرون ببرش هر روز عصر فضای سبز ببرش یه چیز ببر پهن کنین بشینین حرفای خوب بزن بهش

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
2805

بگو برنامه زندگی پس از زندگی رو بیینه،دعا و قرآن و نماز بخونه توشه اخروی جمع کنه،به مردم خوبی کنه،که لااقل اگه این دنیاش خوب نبود اون دنیاش خوب باشه

کی میدونه آدما چیا میکشن،کمی با هم‌ مهربان تر باشیم.

هرکاری میکنی این وسط مراقب باش خودتم افسرده نشی

منم دوستم شدیدا افسرده بود و یه خودکشی ناموفق داشت

انقد خودمو و زندگیمو وقفش کردم که حالش بهتر شه ب خودم اومدم دیدم ۴ سال گذشته اون بهتر نشده منم الان لنگه خودش افسردم

مراقب خودت باش

ترس من همیشه از این بود ک یه روزی بشی غریبه ترین کسی که همه چیزشو میدونم... 

چی بگم والا نصف مردم ایران حالشون بد انشا الله شفا بگیرن باهاش طبعیت برو ،دورهمی ومهمانی سعی کن ببریش خودمم حالم خوب نیس مهمانی و دورهمی که می رم حالم بهتر می شه ،باید بپذیره این دنیا ی زود گذر ی روزی تموم می شه با تمام غم هاش ،مسافرت و ببرون  از شهر هم خیلی برای این افراد خوبه ،

بازیگر فرار از زندان هم میخواسته خودکشی کنه. سخنرانیشو ببین که چقدر رفاقت با خدا بهش کمک کرده

نه دیگه،میخواسته خودکشی کنه خیلی فرق میکنه،کسی که تصمیمشو گرفته نمیشینه تو اتاقش فکر کنه،میره رو پشت بوم خودشو میندازه پایین،وقتی نرفته حتما ترسیده یا نمیخواسته