2777
2789
عنوان

بیاین همگی اسم شهرتون بگین دو ویژگی خوب و بد راجبش بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 46 پست
عهههه اقا من سر شیراز تعصب دارماااااا حواستو بده عاشقشمممم خیلی شهر قشنگیهههههههههه کاش بیام دوباره

من واقعا ازش متنفرم ببخش دوست عزیز قبلا خوب بود الان نه همه قشری هست مردمش بد شدن محیط ما ساکت و آروم بود دزدی نبود الان ناامن شده آروم نیست شلوغه کجاش قشنگه خدایی؟

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
شیرازدوسش ندارم دوست دارم برم یه شهر نزدیک دریا و طبیعتبديش خیلی شلوغ شده و همه قشری داخلش هست و کلا ...

وییییی نگوووو شیراز خیلی خوبهههه🥺🥺 بخدا من عاشق شیرازمممم 

ما که آبادانیم چی وضعمون از شما بدتره شهرمون شده در از عراقی اینقدر که خونه میخرن اینجا که دیگه ما باید پاشیم بریم شهرمون بدیم به اونا 

من واقعا ازش متنفرم ببخش دوست عزیز قبلا خوب بود الان نه همه قشری هست مردمش بد شدن محیط ما ساکت و آرو ...

من جاریم چندوقت پیش رفت اونم همینا رو میگفت هی میگفت چطور انقدر دوسش داری خیلی بد بود من اخرین بار ۷ سال پیش اومدم اونجا خعیلی کیف کردم ۳ سال پشت سر هم اومدم چرا بد شده اخه

چابهار

خوبیش اینکه دریا مرکز خریدای خیلی خوب داره با مارکای برند و قیمتای مناسب

بدیاش خیییییییلی زیادن ازجمله کثیفی شهرومسئولای بی توجه وهر قشری داره و خییییییلی چیزای دیگه

بنظرمن اصن شهر خوبی نیس

وییییی نگوووو شیراز خیلی خوبهههه🥺🥺 بخدا من عاشق شیرازمممم ما که آبادانیم چی وضعمون از شما بدتره شه ...

ما افغانی سوار خط هفتاد بشی بلوار مدرس افغانی از ایرانی بیشتر سوار خط واحد میشه... نه میگم قبلا خوب بود الان نه ولی اره به نسبت آبادان بهتر هست ولی خب هر کدوم مشکلات خاص خودشو داره نمیشه مقایسه کرد

چابهارخوبیش اینکه دریا مرکز خریدای خیلی خوب داره با مارکای برند و قیمتای مناسببدیاش خیییییییلی زیادن ...

دقیقن مثل آبادان 🥲 

بااینکه همه چی اینجاس  نفت اینجاس ولی هیچیش به ما نمی‌رسه فقط دودش برا ما  که مهمون تنگی نفس گرفتیم 

شهرمون افتضاح شده از جاده خیابان بگیر تا پارک اینا

من جاریم چندوقت پیش رفت اونم همینا رو میگفت هی میگفت چطور انقدر دوسش داری خیلی بد بود من اخرین بار ۷ ...

همه قشری توش هست محیطی که ما بودیم ساکت و آروم هوای خوب بدون دزد الان شلوغ پر سر و صدا همه جور آدمی توش هست دزدی زیاد شده من جرات نمیکنم حتی گوشی با خودم ببرم بیرون که پیاده برمیگردم کسی ندزده ازم من دو ماهه پسرم میره پیش اصلا عصبی شدم میام بیرون تو محیط میرم میرسونم و میارمش خونه

2810