2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معلومه خدا زبونمون و میفهمه ولی مثلا خیلیارو ندیدی دعا و طلسم بد میکنن و زندگی طرف از این رو به اون ...

آره شنیدم ولی میگن راه اجنه رو به زندگی باز می‌کنه همه چی بدتر میشه خودمم مشکل دارم ولی اصلا جریان این کارا رو ندارم 

2805
نذر حضرت عباس سه روز ی چراغ نفتی از این کوچیکا روشن کنید نیت کنید جواب میگیرید

ما ی مشکلی داشتیم حضرت عباس اومد بخواب مادر بزرگم اینو گفت انجام بدین مادر بزرگ من خیلی مومنه انجام داریم مشکلمون حل شد

من یه زمانی خیلی در مورد دعانویسی تحقیق کردم نتیجه این بود که اینا هر شکلی میخواد داشته باشند همشون ...

توروخدا دیگه به هیچکس نگو بیماری درمان داره دکتر بهتر پیدا کنید

واقعا بدترین حرفیه که همراه بیمار میشنوه مطمئن باش ما تمام تلاشمون و میکنیم و پیش بهترین دکترا میریم درسته دارو میدن ولی تاثیری نداره و بیماری روز به روز بیشتر و بدتر میشه

ما ی مشکلی داشتیم حضرت عباس اومد بخواب مادر بزرگم اینو گفت انجام بدین مادر بزرگ من خیلی مومنه انجام ...

میشه به مادر بزرگتون بگید واسه ماهم دعا کنه؟ 🥺

خیلی اوضاع وخیمه 🙁

توروخدا دیگه به هیچکس نگو بیماری درمان داره دکتر بهتر پیدا کنیدواقعا بدترین حرفیه که همراه بیمار میش ...

من هم خودم یه مشکل جسمی دارم خودم همش دکتر میرم هم اینکه پرستارم اینو که میگم واقعی میگم ناراحت نشو گاهی یه دکتر جدید پیدا می‌کنی یه جور دیگه با یه دید دیگه بررسی میکنه و یه نکته ای کشف میکنه که خیلی بهتر می‌کنه بیماری رو .حتی ممکنه دکتر معروفی هم نباشه و اون معروفا الکی اسم در کرده باشن. قصد ناراحت کردن نداشتم چون تاپیک زدی نظر دادم که کمکی کرده باشم 

2810