2777
2789
عنوان

غیبت کردن پشت سر آدما چه حسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 33 پست
سر این رفتار من ازدواجم بهم خورد و بدترین ضربه رو خوردم عزیزم و کاری هم نتونستم بکنم..این خانم دوست ...

من الان باهاش صحبتی نمیکنم چون بهم تهمت زد من رشت زندگی میکنم اما مال این شهر نیستم و به رفتار کسی اینجا آشنایی ندارم در واقع غریب هستم 

امروزم با اونایی که پشت من حرف زده بود رفتم بیرون اما در موردش حرفی نزدم 

این متن زیبای شما رو خوندم و لذت بردم ولی ایشون پشت سر من صحبت میکنند چه رفتاری نشون بدم

اولش باید ببخشیش تا اول چاقویی که توی وجودت فرو کرده رو دربیاری و ترمیم کنی جای زخمشو یعنی فراموش کنی

بعد باید بدونی که فقط نظر خدا برات مهمه و واکنش طرف شنونده مهم نیست و فکری هم که میکنه مهم نیست

جلو خدا باید آبرو داشته باشیم که بحثش جداست

چون برامون نظر بقیه مهمه عصبی میشیم

ولی اگه فک کنی اونی که شنونده ی غیبته درو تخته جورن  واست مهم نیست 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان باهاش صحبتی نمیکنم چون بهم تهمت زد من رشت زندگی میکنم اما مال این شهر نیستم و به رفتار کسی ا ...

من یه دوست رشتی داشتم که راجع به بعضیا تهمتای ج میزد.  قطع رابطه کردم باهاش . بعضی شهرا یه جور فرهنگ شده تهمت بد زدن و یه سری گناها مثل پز دادن. 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
من الان باهاش صحبتی نمیکنم چون بهم تهمت زد من رشت زندگی میکنم اما مال این شهر نیستم و به رفتار کسی ا ...

شهر خود ما پز دادن واقعا یه رسمه و اینطوریه که یکی میشینه جلوت انقدر بهت پز میده تا اشکت در بیاد. رسمه مثلا فرش دستباف باشه و... چقدر خودشونو بقیه رو اذیت میکنن. قصد بدگویی راجع به شهر ها ندارم ولی خدایی بعضی گناها تو بعضی شهرا پررنگ میشه. مثل تهمت. فخر فروشی . 

2805