2777
2789
عنوان

دلم گرفته همش دارم گریه میکنم😭😭چرا پسر پاک گیر نمیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6327 بازدید | 545 پست
تاپیکتو خوندم و ی حس پشیمونی درونم داره منو میسوزونه. اون وقت یه پسر خوب مذهبی و مقید و کار و وضعیت ...

چرا اخه همچین کاری کردی🥺🥺

حالا اشکال نداره شاید قسمت نبوده(:

تو هم داری به هر دری میزنی حس حسادت و ناچیز بودنت رو پنهان کنی با توهین به بقیه معلوم نیست کجا زندگی ...

عجب !! 

حس حسادت ؟؟؟ 😂😂😂

کافر همه را به کیش خود پندارد. 

دقیقا مثل اون خانمه هستی که توهم داشت همه زن ها بهش حسادت میکنن و می‌گفت اصلا ناف زن رو با حسادت بریدن و .... !!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر پاک 😄😄بعد تا سن ۳۰ طبیعی ولی بیشترش ینی اختلال داره

آره خوب تا قبل از سن ۳۰ و هر چی سن کمتر باشه میشه انتظار پاک بودن داشت 

دیگه مرد بالای سی معلوم نیست چه کرده، یا ممکنه رابطه داشته باشه یا سردی جنسی یا ... و احتمال مقداری ضعیفه که مرد ۳۰ به بالا هم پاک باشه و هم سالم جنسی.

Tunnel Vision

ببین اقای محترم در کل ادم نباید قبل عقد رابطه+۱۸ داشته باشه اینو دیگه همه هم میدونن از هر لحاظ درست ...

این خانم از اون لحاظ نمیگن رابطه داشتن در حد بوس و بغل مانعی نداره ولی بیشتر چرا این از این بعد اینکه من حرفم اینه چه قدر جامعه ما لجن شده که همه باید یا دکتر باشن یا مهندس که یه عده از نظر خودشون اینا ادمای خوبی ان 

#Lord

چرا اخه همچین کاری کردی🥺🥺حالا اشکال نداره شاید قسمت نبوده(:

نمیدونم تحت تاثیر اطرافیان . حس میکردم حتما باید درسم تموم شه بعد . ولی حالا میبینم با ادامه درسم منافاتی نداشت .

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

اينكه فكر ميكني خيانت نديدن به نداشتن رابطه جنسي قبل ازدواج ربط داره سخت در اشتباهي

خيانت كردن و نكردن فقط به ذات ادما برميگرده !!!!

دوست من با كسي ازدواج كرد كه جفتشونم باكره بودن

پسره حتي بلد نبود سكس كنه دراين حد بود پاكيش😂

به دوستم خيانت كرد عزيزم و طلاق گرفتن!!! 

كلا اين چيزارو معيار اصلي قرار نده براي خودت ببين اون طرفت واقعا انسان درستي باشه 

عجب !! حس حسادت ؟؟؟ 😂😂😂کافر همه را به کیش خود پندارد. دقیقا مثل اون خانمه هستی که توهم داشت همه ز ...

انگار اون خانم هم حرکت رو بدجور درآورده کاملا از دیشب فهمیدم شخصیت حسودی داری و کلی عقده و کمبود تو زندگیت داری و به آدمای موفق میپری و حمله میکنی 

بیماری حسادت واقعااااا خود شخص رو بیشتر از همه آزار میدا خدا بهت آرامش بده

بعد یه سوال تو خودت چی داری در چه سطحی هستی که میخای یه ادم خفن گیرت بیاد

من منظورمو از یه ادم‌خفن گفتم 

من نه پول میخام نه شغل خوبشو میخام نه هیچی...

من حتی خونه انچنانیم نمیخام

یه پسر عاقل میخام ک درکم کنه

خفن از لحاظ درونیش گفتم....

این خانم از اون لحاظ نمیگن رابطه داشتن در حد بوس و بغل مانعی نداره ولی بیشتر چرا این از این بعد اینک ...

نه اتفاقا اصلا اینطور نیست اسی گفت من توقع ندارم خونه و اینا داشته باشه فقط ادم خوبی باشه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

اسکول 😐

آره دیگه

فک نکن پسری که ۳۰ سالشه و دختر ندیده پسر خفنیه

اتفاقا یه موجود شوته که هیچی حالیش نیس و اصلا نمیدونه زن چیه

شما نهایت خیلی دلت پسر دست نخورده میخواد،مثلا باید یه ۲۰ ساله پیدا کنی باهاش بمونی تا برسه و با همونم ازدواج کنی

خود منم اینجوری بودم

از ۲۱ سالگی همسرم باهاشم،قبلشم رل نداشت،دیگه با هم رل فاب بودیم تا وقتی درسمون تموم شد

تازه همونم سختم بود و دلم میخواس قبل من رل داشت که وارد و کاربلد باشه نسبت به نیازای دختر

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
اره تا ۲۶سالگی ،که نامزدی کردم حتی از مسایل زن ها هم کاملا بی اطلاع بودم ،تو کلاسای توجیهی بهمون گفت ...

داداش چه ربطی به معنویت داره من الان شوهر عمم مذهبی بود یه امت ازش حساب میبردن بعدن فهمیدیم به عمم خیانت کرده

#Lord

بله درسته، با بیشتر حرفتون موافقم، بله اشکالی ندارد مرد به مادر و خواهر و دختر و همسرش توصیه کنه پوش ...

خوده پیامبر عایشه رو تشویق کرد به اینکارو بعد از زیبایی عایشه با حجابش گفت . اون موقع بقیه خانوما تشویق شدن پوششونو رعایت کنن. الانم سطح امنیت خیلی متفاوته با 1400 سال پیش دیگه آدم باید با عقل خودش تصمیم بگیره این موقع ها. ادعا رو مذهبی بودن ندارم . اعتقادمو دارم تحقیقمم میکنم راجبش نمازمم میخونم

اشک ذوقی به سرخی خون🥲🩸

2810