2777
2789
عنوان

دلم گرفته همش دارم گریه میکنم😭😭چرا پسر پاک گیر نمیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6455 بازدید | 545 پست
خیلی بمن ربط داره گذشته چون خودم پاکم حیفه ک با یکی ازدواج کنم ک پاک نبوده اینو خیلیا درک نمیکنن ولی ...

عزیزم منم. قبل از شوهرم دست هیچ مردی بهم نخورده بود حتی بوس و اینا هم نداشتم اما شوهرم قبل از من زن داشت قبل از من دوست دختر داشت خب الان هم با هم سر این موضوع مشکلی نداریم 

در دین هیچ اجباری نیس . قرآن میگه به خواهر و مادر و دخترتون بگین پوشش مناسب داشته باشن (آیات بر اساس ...

بله درسته، با بیشتر حرفتون موافقم، بله اشکالی ندارد مرد به مادر و خواهر و دختر و همسرش توصیه کنه پوشش رو رعایت کنید ولی نباید زور بگه.

بله درسته صیغه در قرآن نیومده و به نظر من یک چیز من درآوردی است.

راستی شما مذهبی هستید ؟

Tunnel Vision

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر خفن منظورم نه پسر پولداره نه پسر یه شخصیت مهم نه هیچی نه حتی شغل عالیییه پسر ک خیلی زرنگو باهوش ...

چون خودت خیییلی زرنگ و باهوشی و با شخصیت از اول تاپیک قشنگ مشخصه چقدر باشخصیت و هرکی تاپیک رو از اول بخونه متوجه میشه 

یه سوال من کاربر مرد هستم و در مورد گذشته خودم به کسی که دوسش دارم گفتم که رابطه داشتم در حد س ک س چ ...

بله چون همیشه باید حقیقت رو گفت من خودم هیچوقت با هیچ پسری رابطه نداشتم اما با همسرم دوست شدم گفتم دوستدارم درباره خودت همه چیو بدونم 

بله چون همیشه باید حقیقت رو گفت من خودم هیچوقت با هیچ پسری رابطه نداشتم اما با همسرم دوست شدم گفتم د ...

درسته اما من الان قصد ندارم باهاش رل بزنم الان در حده کراشه ببینم بعدن چی میشه

خوب معلومه تضمیمی نیست که پسری که تا قبل از ازدواج پاک بوده بعد از ازدواج خیانت نکنه ولی شما نمی تون ...

گل یه سوال ؟؟؟

من عاشق یه پسری بودم ، عاشق شدید 

اشنا خانوادگی 

بعد شنیدم با خانم رفته مسافرت و خییلی تنوع طلبه 

دوران مجردیش یکم باهم شوخی ریزی میکردیم و عمیق نگاه میکرد 

و ....

ولی ازدواج کرد 

و من بدجور عاشقش بودم 

یعنی الان هم باز با متاهلی ، باز هم دنبال ... هست ؟؟

از رو  نمیره ، به فروشگاهی دارن ، من باید برم اونجا ( نمیشه نرم و از اونا خرید میکنم ) ولی باز میخواد مثل سابق شوخی کنه ولز من اثلا خوشم دبگه نمیاد چون متاهله ...

و اصلا دوست ندارم بیش از نیازم حرف بزنم ، راهکار دارید ؟؟؟ 🌹🙏

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
2810