2777
2789
عنوان

دلم گرفته همش دارم گریه میکنم😭😭چرا پسر پاک گیر نمیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6091 بازدید | 545 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا انقدر حرص نخور تو هم درس بخون جایگاه اجتماعی پیدا کنی انقدر حسود نباشی

عجب. 

جایگاه اجتماعی ؟!!!! 🤔😁

راستش ماها که مهندسی می‌خونیم ، جایگاه تو برامون بیشتر خنده داره. 😁

نه پول برام مهمه نه خونه نه ماشین هیچییییفقط یه پسر عاقل با یه ظاهر مورد قبول باشه ک درکش از جهان هس ...

میدونی توقعاتت هم کمه هم زیاده 

😃

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

ای کاش نی نی سایت دکمه بلاک داشت و میشد آدمای بی لول و سطح پایین رو بلاک کرد اون دوستمون درست گفت مث ...

اگر کسی رو دیدی که از من شاکی یا ناراحت بود ، با مدرک نشون بده. 

در غیر این صورت حرف بیخودی نزن. 

ای کاش این سایت فیل تر داشت که بیشعورهایی مثل تو کلا نمیتونستن عضو بشن. 

توهین میکنی

هر چی دلت میخواد میگی

بعد هم میگی لولت به من نمیخوره و ... 😁

قبول دارم واقعا گذشته خیلی مهمه 

به نظرم این گذشته اس که آینده رو میسازه 

انجام دادن کارهای به ظاهر کوچیک و بی اهمیت زندگیِ آینده مون رو میسازه 

چه خوب چه بد...

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

اونجور پسری پیدا نمیکنی 😐😂😂مخصوصا پسرای الان تو این دوره 

البته شاید پسر کم سن و مذهبی که قشنگ خونوادشو بشناسی 

که اونام رل نمیزنن مستقیم ازدواج میکنن

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗

پسر پاک و تمیز رل نمیزنه 

تنها هدف پسرا از رل زدن فقط و فقط رابطه جنسی 

وگرنه چرا خودشون و خسته کنن فقط حرف بزنن با طرف😕

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
عجب. جایگاه اجتماعی ؟!!!! 🤔😁راستش ماها که مهندسی می‌خونیم ، جایگاه تو برامون بیشتر خنده داره. 😁

مهندسی؟؟؟😁😁😁

مطمئنا تو سیکل هم نداری چون خداوکیلی هیچی حالیت نیست حتی مقدمات و بدیهیات رو هم نمیدونی 

حالا هم گمشوووو

گفتی مذهبی نیستی 

نمیخوام الان یه تیکه ای چیزی بپرونم و وقت و حوصلشم ندارم بحث کنم و کامنت بذارم و ببینم کلی اعلان دارم که به یه سریا برخورده ودارن ریپلای میکنن و به پدر و مادرمم مثل بعضی موقع ها فحش بدن 

ولی پاک ترین و عمیق ترین و بادرک ترین همسرایی که خانمای اطراف من دارن مؤمن و مذهبی هستن 

افکارشون به روضه و مسجد و اینا محدود نمیشه 

فکر ظهور  و امام زمان و جامعه و کمک به مردم و... هستن 

تربیت فرزند و احترام به خانواده و... رو فقط تو اونا دیدم 

بازم میگم بحثی ندارم با کسی 

ولی خودت گفتی آدم عمیق و پاک میخوای 

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

مهندسی؟؟؟😁😁😁مطمئنا تو سیکل هم نداری چون خداوکیلی هیچی حالیت نیست حتی مقدمات و بدیهیات رو هم نمیدو ...

خب دیگه بیشتر از این خودت و شخصیت نداشته ت رو نشون نده. ☺️

تو فکر کن من سیکل دارم. ( احمق بودن خودت رو بیشتر از این حد نشون نده دیگه فهمیدیم احمق هستی  ) 

قشنگ مثل آدم های تازه به دوران رسیده هستی که تازه به پول رسیدن ، تو هم فکر کنم اولین نفری هستی تو اطرافیانت که رفتی دانشگاه ( حالا معلوم نیست کدوم دانشگاه ) که اینطوری داری رفتار میکنی. 😂

2810