2777
2789

خانما کاملا مشخصه از قیافم که حاملم 

چون خیلی ورم کردم و چاق شدم 

با اینکه چند ماه اولم

ولی موندم از دست این مردا 

یارو با دوکیلو سبیل، که قصاب محله مونم هست ببخشید ببخشید زبونم لال پیشنهاد داد

خدا منو مرگ بده، اینقدر خجالت کشیدم هنوزم تو شوکم خوابم نمیبره خیلی شوک بدیه 

من به شما احترام می‌گذارم   چون برای خودم شخصیت قائل هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ادم مریض زیاده فکرشو نکن.فقط موندم اونایی که میگن طفلی مردا زنا همیشه نخ میدن کجان الان

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
حالا چرا حرص اون اشتباه کرده و دقت نکرده تو باید حرصش رو بخوری ؟

خیلی خجالت کشیدم 

تا حالا توی عمرم اینقدر خجالت نکشیده بودم

لجن بی خانواده زیاده حرص نخور برا فندوکم بده این ک عاشق چش و ابروت نبوده فکرایی دیگ داشته وگرن میدونسته تو حامله ای تعهد داری ب ینفر حالا فکرشو نکن دردت بجونم برا نی نی ضرر داره

اتفاقا میدونسته ، ذات کثیف زن حامل و غیر حامل نمیشناسه الهی به درد بی درمون دچار شن همچین آدم نماهای ...

من اصلا کاری به کسی ندارم اهل شوخی هم نیستم 

ولی موندم چرا همچین کرد 😑

2810