2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غذا در مقابل شاباش هایی که مردا میدن هیچیه والا باباو عموی دختر رستوران داره

والا به نظرم رسومتون مشکل داره

چرا باید اینقدر شاباش و کادو بدین که طرف زندگیشو جمع کنه؟

حالا سکه و طلا واسه اقوام درجه یک معقوله، ولی طبق تاپیکتون ۱۰ تومن فقط شاباش واسه شما که درجه یک هم نیستین زیاده‌.

تو معلومه خسته نیستی عروسی ارواح عمم عزیزم.حال مهمونارو که درک نمیکنی مجبورن کلی بحاطر یه شام که طرف ...

نه عزیزم من بیشتر مراسما ب خانواده خودم گفته بودم حق ندارین شاباش بیارین نمیخاستم اطرافیان مجبور بشن

فقط جایی ک پول خرج شد حنابندون پسر بود ک هرکی خرج میکنه براش باید خرج شه

اینجا پدر داماد تو عروسیای فامیل هرچقدر خرج کنه تو عروسی پسرش یکم بیشتر از اون رو جمع میکنه 

انگار قرضه 

میدونم منم دیدم خودمم عاشق کت هستم و خیلی دارم،و خیلی هم استفاده میکنم کوتاه هاشوولی تیپی که تو روزم ...

سخت نگیر سلیقت یکم با امروزیا فرق داره.من بلوز شلوار  سفید و سر همیم پوشیدم ولی شیکشو.رو هر کدوم دو میلیون پول دادم از اول تالار هی میگفتن چقد خوشگل شدی ارایشگام فقط برا صورتم رفتم موهامو لخت کردم.شایدم ما اینجوریم نمیدونم ولی اکثرا من تو دوستامو اشناهامم دیدم همینطور بودن حالا فامیل خودم هیچ.بعد بالاخره سلیقه ها فرق داره.سلیقه من یجوره مال شما یجور

والا به نظرم رسومتون مشکل دارهچرا باید اینقدر شاباش و کادو بدین که طرف زندگیشو جمع کنه؟حالا سکه و طل ...

خب رسممون همینه اکثرا همه شاباش میدن کسی هم نده میگن خسیس بود 

نه عزیزم من بیشتر مراسما ب خانواده خودم گفته بودم حق ندارین شاباش بیارین نمیخاستم اطرافیان مجبور بشن ...

برا ما هم همین بوده ولی در عجبم ک شوهرخالم و پسرخاله هام هیچ جا پول خرج نکردن چطور این همه پول میافته تو عروسی هاشون

خب رسممون همینه اکثرا همه شاباش میدن کسی هم نده میگن خسیس بود

اینجا برا کسی خرج میشه که خرج کرده

مثلا آقا رضا تو عروسی پسرم ۵ میلیون آورد منم ۶ میبرم عروسیش

محمد ۲۰ میلیون آورد ۲۵ میبرم

خیلی بد نیس بنظرم

شما هم همسر خالت هرچقدر عروسی شما خرج کرده خرج کن یکم بیشتر نهایتش

بعد ورشکست نمیشین بعد هر عروسی؟😂😂😂 بعد این هفت روز که کلیه باید بفروشین😭🤣

دیگه تو عروسی فامیل و رفیق نزدیک اینجوری خرج میکنیم دیگ عروسی غریبه این همه خرج نمیکنیم ک هر روز هم تو فامیل عروسی نیست که 

غذا در مقابل شاباش هایی که مردا میدن هیچیه والا باباو عموی دختر رستوران داره

پس همه جوره این هفت روز ب نفع داماده.واقعا هر روزش پول میدین؟.من بودم میگفتم ک. ون لقت بمنچع که پسر خالمی.البته به این بستگی داره که اونام برای عروسیه تو اینکارارو کرده باشن یا نه..

برا ما هم همین بوده ولی در عجبم ک شوهرخالم و پسرخاله هام هیچ جا پول خرج نکردن چطور این همه پول میافت ...

بعضیا ارع واقعا نمیدونم از شانسه چیه

تو فامیل ماهم بود تو عروسی کسی زیاد خرج نکردن هیچ 

کسیم آدم حساب نمیکنن ولی عروسی اونا بیشتر از همه پول جمع میشه

2810