عروسیشون بعد عیده ولی من باید از الان شروع کنم لباس خریدن باید واسه هر روز دو دست لباس بخرم چون قبل شام لباس عوض میکنن طرف ما 😐بعد تازه دخترم اونموقع ۷ ۸ ماهه میشه و چون بچه اس زود زود لباس کثیفمیکنه باید کلی للاسم واسه اون بخرم بعد اون شوهرمم هست ۴ ۵ دست هم باید برا اون بخرم واقعا نمیدونم قصدشون چیه از این کار
واقعا فازشونو نمیفهمم عقدشون ۳ روز جشن گرفتن عروسیشونم میخوان اینجوری کنن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونم منم دیدم خودمم عاشق کت هستم و خیلی دارم،و خیلی هم استفاده میکنم کوتاه هاشوولی تیپی که تو روزم ...
سخت نگیر سلیقت یکم با امروزیا فرق داره.من بلوز شلوار سفید و سر همیم پوشیدم ولی شیکشو.رو هر کدوم دو میلیون پول دادم از اول تالار هی میگفتن چقد خوشگل شدی ارایشگام فقط برا صورتم رفتم موهامو لخت کردم.شایدم ما اینجوریم نمیدونم ولی اکثرا من تو دوستامو اشناهامم دیدم همینطور بودن حالا فامیل خودم هیچ.بعد بالاخره سلیقه ها فرق داره.سلیقه من یجوره مال شما یجور
غذا در مقابل شاباش هایی که مردا میدن هیچیه والا باباو عموی دختر رستوران داره
پس همه جوره این هفت روز ب نفع داماده.واقعا هر روزش پول میدین؟.من بودم میگفتم ک. ون لقت بمنچع که پسر خالمی.البته به این بستگی داره که اونام برای عروسیه تو اینکارارو کرده باشن یا نه..