2777
2789
عنوان

خواهرام از من بدشون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 51 پست
دقیقا منم...خیلی عداب کشیدم تا فراموشش کنم ولی ب خودم قول دادم که دورشو خط بکشم.یادمثلا زنگ میزدم بچ ...

مامان منم همیشه میگه تا زنگ نزنم زنگ نمیزنه مامانم ۱ ماه بیمارستان بود کلا ۲ بار رفت بهش سر زد بهش گفتیم تو جفت بیمارستانی براش غذا ببر گفت ب من چه غذا بیمارستانو بخوره مگ چیهههه رو من حساب نکنید من زندگی دارم دلیل نمیشه چون جفتشم مدام برم شوهرم اجازه نمیده درصورتی که از نظر مالی فقطططط از مامانم میکشه با این حساب دیروز مامانم ۵۰۰ تومن داد به دخترم به بچه اونم داد ولی از بیمارستان که اومد گفت یادم نمیره هیچوقت که فلانی متو فقط برای پولم میخواد منم خدایی دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره نباید میگفت ولی گفت و داغ منو زیادتر کرد😭

برو سر مزارش باهاش صحبت کن اروم میشی براش فاتحه بفرست خیرات درست کن پخش کن ای خدا داغ مادر خیلی سخته خدا به دلت صبر بده چندوقته فوت شدن؟ چرا فوت شدن؟

2805
مامان منم همیشه میگه تا زنگ نزنم زنگ نمیزنه مامانم ۱ ماه بیمارستان بود کلا ۲ بار رفت بهش سر زد بهش گ ...

خواهر منم اینقدر پیش مامانم نرفت تا مرد...در عوض عاشق شوهرشو بچه هاشه..اینا توی سینه دل ندارن وگرنه خواهر ادم با اولاد آدم چ فرقی داره

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
خواهر منم اینقدر پیش مامانم نرفت تا مرد...در عوض عاشق شوهرشو بچه هاشه..اینا توی سینه دل ندارن وگرنه ...

وای خواهر منم عاشق شوهر و بچشه فقطططط همشم با ما دعوا ره میندازه که خونش نریم دوست نداره در رفت و امد باشه زیاد چند وقت پیش درو واسه خواهرم اصلاااااا باز نکرد

وای خواهر منم عاشق شوهر و بچشه فقطططط همشم با ما دعوا ره میندازه که خونش نریم دوست نداره در رفت و ام ...

خواهره من دعوا نمیکنه ولی کلا یجوری بی محلت میکنه که کلا خودت دل نداری بری،بعدم اگه چیزی بگی میگه نه تو خیلی حساسی و هزار انگ به ادم میزنن.باورمونمیشه این همون خواهر بچگیامه

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
نکنه خواهر منی؟؟؟؟؟ نگار تویی؟؟؟؟ 🤣🤣🤣🤣

نه بخدا😄فقط همدردیم...خوبه که هستید

مامان منم همیشه میگه تا زنگ نزنم زنگ نمیزنه مامانم ۱ ماه بیمارستان بود کلا ۲ بار رفت بهش سر زد بهش گ ...

ولی مامان من یه هفته نزدیک شهر من بستری بود من با بچه کوچیک هرروز از صبح میرفتم بیمارستان 7،8 غروب میومدم خونه

تو شهر خودشونم دو،سه هفته بستری بود ،هروروز یا یه روز درمیون میرفتم پیشش

محل خواهرت نذار فقط خودتو کوچیک میکنی ولش کن با بقیه خواهرات درارتباط باش بهتره فقط توی ذهنت یادی از خاطرات کودکیتون کن کافیه یکی نیست بگه لعنتی تو که بیل زنی باغچه خودتو بیل بزن

محل خواهرت نذار فقط خودتو کوچیک میکنی ولش کن با بقیه خواهرات درارتباط باش بهتره فقط توی ذهنت یادی از ...

همینکارو میکنم خیلی وقته.

یه خواهر دیگه بیشتر ندارم با همون در ارتباطم همش هرچند ک هر گل یه بویی داره اما اون دیگه گل نیس واسه من

برو سر مزارش باهاش صحبت کن اروم میشی براش فاتحه بفرست خیرات درست کن پخش کن ای خدا داغ مادر خیلی سخته ...

سر مزارش نمیتونم زود به زود برم ،دورم ،شوهرم نمیبره😢

اما فاتحه خیلی میفرستم براش ،قرآن میخونم براش

خیلی سخته داغ مادر ،هر روز که میگذره سختر میشه

سرطان داشت،57 سالش یود

من خواهر برادر دارم از یه مادر دیگه اما از یه پدر زن بابام سعی داشت رابطه داشته باشیم ۶ ساله به رحمت خدا رفته بچه هاش با ما کلااااا قطع رابطه کردن هرروز و هرشب براشون گریه میکنم و دلم براشون پر میکشه یاد خاطراتمون میفتم میرم سر مزار زن بابام گریه میکنم اروم میشم از بابام ازشون خبر میگیرم و الان فهمیدم یکیشون زایمان کرده تازه خیلی دلم گرفت ک نمیتونم بچشو بغل کنم

سر مزارش نمیتونم زود به زود برم ،دورم ،شوهرم نمیبره😢اما فاتحه خیلی میفرستم براش ،قرآن میخونم براشخی ...

عزیزدلم خیلی گریه کردم تازه برات برای مادرت فاتحه فرستادم خعیلی شوهرت بی ادبه که نمیبرتت محتاجش نباش خودت برو الهی بمیرم برات

2810