2777
2789
عنوان

خواهرام از من بدشون میاد

335 بازدید | 51 پست

3 ماهه که مامانم به رحمت خدا رفته😞

من یه شهر دیگه ازدواج کردم و یه اخلاقی دارم که زیاد اهل زنگ زدن نیستم ممثلا وقتی شوهرم سرکاره اصلا بهش زنگ نمیزنم مگه اینکه کار واجبی داشته باشم اونم در حد چند ثانیه حرف میزنیم و قطع میکنم ،یا مثلا به مادرشوهرم اصلاااا زنگ نمیزنم هر چند روز یبار میبینمش ،بعد به مامانمم 3،4 روز یبار زنگ میزدم ،این مابین بعصی وقتام خودش زنگ میزد ،حالا چند وقت پیش با خواهرم داشتیم تلفنی حرف میزدیم حرف افتاد گفت تو دیر به دیر به مامان زنگ میزدی سرد بودی مامان همیشه اینو میگفت ،اون لحظه انگار آب سرد ریختن روم یه لحظه یخ شدم 😞خیلیییی دلم گرفت به خواهرم گفتم شما که منو میشناسین من کلا همینم این معنیش این نیست که شما یا مامان و دوست نداشتم 😢

از اونروز خیبلی دارم عذاب میکشم 😭

از طرفی هم شوهرم با داداشام دعواش شده و منو نمیبره خونه بابام ،خودمم یه بچه کوچیک دارم و دو ساعت راهه نمیتونم با اتوبوس برم ،خیلی دلم میخواد برم سرخاک مامانم دلم براش خیلی تنگ شده 😭

بخاطر همین نرفتنم و همین دیر زنگ زدنام احساس مسکنم خواهرام و برادرام از من بدشون میاد😢🥺

دقیقا منم از خواهرم به همین دلیل متنفر شدم،چیه خودتونو میگیرید فازتون چیه که ما مدلمون اینه که زنگ نمیزنیم!!!

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدشون بیادخانواده شما الان شوهر و بچه اته

آخه اونا رو هم دوست دارم

دلم میخواد اونام زنگ بزنن حالمو بپرسن ،بگن غصه مامان و نخور ،اما اونا فکر میکنن مرگ مامانم زیاد برام مهم نیست😭

2805

عزیزم حالا اون یه حرفی زد تموم شد رفت خودتو درگیرش نکن خواهربرادرات اونقدر سرشون گرم زندگی و گرفتاری های خودشونه که وقت این چیزارو ندارن که از تو بدشون بیاد به خاطر اینکه کمتر زنگ میزدی به مادر مرحومت.... 

دقیقا منم از خواهرم به همین دلیل متنفر شدم،چیه خودتونو میگیرید فازتون چیه که ما مدلمون اینه که زنگ ن ...

نه بقرآن اگه من خودمو بگیرم 

من کلا اخلاقم اینه باور کن اگه با شوهرم کار خیلی واجب نداشته باشم بهش زنگ نمیزنم ،یا بعصیا رو دیدم به مادرشوهرشون هر روز زنگ میزنن ولی من میگم خب وقتی زود به زود میبینمش واسه چی زنگ بزنم

آخه اونا رو هم دوست دارمدلم میخواد اونام زنگ بزنن حالمو بپرسن ،بگن غصه مامان و نخور ،اما اونا فکر می ...

عزیزم خب تو ادم درونگرایی هستی اونا از کجا بدونن تو دلت چی میگذره وقتی احساساتتو بروز نمیدی از کجا بفهمن اینقدر داغونی که احتیاج به دلداریشون داری....اگه میخوای دلداریت بدن خب بهشون بگو احساساتتو درد و دل کن تا بفهمن  اگه اینقدر برات مهمه

آخه اونا رو هم دوست دارمدلم میخواد اونام زنگ بزنن حالمو بپرسن ،بگن غصه مامان و نخور ،اما اونا فکر می ...

عزیزم شما عزاداری 

صاحب عزا هستی 

دلیل نمیشه چون شخصیت وابسته نداری و مرتب تماس نمیگیری میزان ناراحتی شما از فوت مادرتون رو تحت شعاع قرار بده 

همون اندازه که اونا ناراحتت شما ناراحتی چه بسا بیشتر

عزیزم شما تیپ شخصیت وابسته نداری

خودتو سرزنش نکن

توقع دلداری و تماس خواهر برادرت هم نداشته باش

خودت مرحم دل خودت باش

خدا میدونه تو دل تو چیه

طلا منتش به خاک نمیوفته 

نه بقرآن اگه من خودمو بگیرم من کلا اخلاقم اینه باور کن اگه با شوهرم کار خیلی واجب نداشته باشم بهش زن ...

خودتو تغییر بده

بیشتر احوال عزیزانتو بپرس

مثلا الآن هوای باباتو بیشتر داشته باش که مبادا بعدها برای پدرت هم عذاب وجدان بگیری

عزیزم حالا اون یه حرفی زد تموم شد رفت خودتو درگیرش نکن خواهربرادرات اونقدر سرشون گرم زندگی و گرفتاری ...

خدا کنه که اینجور باشه

تو خونه همش به عکس مامانم نگاه میکنم گریه میکنم میگم چرا وقتی ازم دلخور بودی به خودم نگفتی منم بچت بودم دیگه😭

عزیزم خب تو ادم درونگرایی هستی اونا از کجا بدونن تو دلت چی میگذره وقتی احساساتتو بروز نمیدی از کجا ب ...

بهشون میگم ولی حس میکنم باور نمیکنن و تو دلشون میگن که من دارم فیلم بازی میکنم

نه بقرآن اگه من خودمو بگیرم من کلا اخلاقم اینه باور کن اگه با شوهرم کار خیلی واجب نداشته باشم بهش زن ...

شوهرتو هر روزو هرشب میبینی مادرشوهر هم ک نسبت خونی نداری باهاش گوره پدرش ولی خواهر دوست داشت یروزی بهت احتیاج داشت چی میشد روزی پنج دیقه پا روی عادتت میزاشتی حالو احوال میکردی باش شاید خودتم بدت نمیود عزیزم،منکه خواهرمو نمیبخشم چون بی دلیل خودشو دریغ کرد ازمون

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
خدا کنه که اینجور باشهتو خونه همش به عکس مامانم نگاه میکنم گریه میکنم میگم چرا وقتی ازم دلخور بودی ب ...

عزیزم این جوری نکن با خودت

شما از کجا می‌دونی مادرتون دلخور بوده 

شاید خواهر برادرت بهتون بد گفتن پیاز داغشو زیاد کردن 

خواهش میکنم این فکر هارو نکن

خدا کنه که اینجور باشهتو خونه همش به عکس مامانم نگاه میکنم گریه میکنم میگم چرا وقتی ازم دلخور بودی ب ...

عزیزدلم دلخور نبوده دلتنگت میشده میدیده زنگ نمیزدی خودش بهت زنگ میزده اینقدر خودتو اذیت نکن اموات روحشون از حال عزیزاشون خبردار میشه تو اینجوری گریه میکنی و خودتو عذاب میده روح مادرتم اگاه میشه میفهمه از ناراحتیت اونم ناراحت میشه غصه میخوره نکن اینجوری عزیزم خودتو زجر نده سعی کن حالت بهتر بشه خوب باشی تا روح مادرتم شاد باشه

بهشون میگم ولی حس میکنم باور نمیکنن و تو دلشون میگن که من دارم فیلم بازی میکنم

مطمئن باش که همینه

2810