2777
2789
عنوان

نی نی یار این کاربر به من درخواست دوستی داده

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 45 پست
چرا دروغ میگی ثابت کن تازه من داشتم تاپیکای اینو می‌خوندم دستم خورد این م سریع جبهه گرفت

😐😐

بخدا ردش کردم درخواستشو پاک شد وگرنه الان اسکرین می‌گرفتم میزاشتم😐

حسین بود اونم ینی‌ تو نبودی؟

ترس من همیشه از این بود ک یه روزی بشی غریبه ترین کسی که همه چیزشو میدونم... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب الان بده

😁😁جامونده

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سلام.عزیزم رسیدگی شد

ممنون ببخشید میشه بپرسم وقتی مردی درخواست دوستی میفرسته چند روز تعلیق میشه ؟اینارو برای همیشه تعلیق کنید اینجا سایت دوستیابی نیست ک 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

2805

خب فکر کنید اینستاست درخواست فالو میدن . چرا انقدر حرص میخورید نمیفهمم🫡

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...

چون تو اینستا مجاز هست اینجا نبست 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

عجبا

بخدا همین دیشب بود یا پریشب درخواست داد ردش کردم میگه دروغ میگی😐😐

چه دروغی دارم بگم گوزو

دهن آدمو وا میکنن اه😐

واسم سوال شد داشته تاپیک ها رو میخونده دستش ب کجا خورده درخواست دوستی فرستاده😁🤪

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بره تو اینستا این کارو بکنه اینجا قانون داره 

مچکرم ازتون لطفا بیشتر آقایون رو تعلیق کنید بخدا آدم نمیتونه راحت درباره چیزی حرف بزنه

من درخواست ببینم حتما به نی نی یار گزارش میدم

اینجا چون یه محیط زنونست

و اکثر خانم ها متاهلند

ممنون ببخشید میشه بپرسم وقتی مردی درخواست دوستی میفرسته چند روز تعلیق میشه ؟اینارو برای همیشه تعلیق ...

ایشون به دلیل دادن پیشنهاد دوستی به تعداد بالایی از بانوان کاربر تعلیق دایم شد

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
مچکرم ازتون لطفا بیشتر آقایون رو تعلیق کنید بخدا آدم نمیتونه راحت درباره چیزی حرف بزنه

خواهش میکنم

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
2810