2777
2789
تو میتونی واسه خودت بهترینارو بسازیبه خدا توکل کن اون که پشتت باشه هیج احدی جلوی میسرفت خوشبختیتو نم ...

نمیتونم عزیزم من یبارخیانت شدبهم 17سالم بود فقط مداشدم بلدسال هازدواج کردم بازم تکرارشد خیانت مواد خالی شدن پشتم کمرم شکسته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اون دنیا خداباید بیادبشینه پیشم بهم بگ چرا منم نتونستم مث بقیه خانواده خوب داشته باشم چرانتونستم نرم ...

چرا انقدر ناشکری چرا از خدا طلب کاری.شاید نماز اول وقت نمیخونی اگه تو برای اول وقت بودن نمازت وقت نمیزاری خداهم تورو اولویت قرار نمیده.عزیزم یکم صبر داشته باشه حل میشه  نشه هم در اینده جبران میشه

خب آخه چی شده؟ درباره اش حرف بزن

گفتم عزیزدلم درست زندگی کنیم بیا هوای هموداشته باشیم گفتم من پرزخمم تکیه گاهم باش امیدم باش دروغ نگو رفتارتودرست کن خیانت نکن گفتم موادنکش گفتم نکن التماس کردم گریه کردم بپاش افتادم من شدم ادم بد 

راستش اینکارا دلو جرعت میخواد که امید وارم نداشته باشی ولی تو زندگی پس از زندگی یکی از تجربه گرا میگ ...

خدا بایدجواب پس بده چرا اینقدر منوتوتنگنا گداشت چرا مگه بندش نبودم چرا توشرایطی گداشتم قیدجونموبزنم 

اون دنیا خداباید بیادبشینه پیشم بهم بگ چرا منم نتونستم مث بقیه خانواده خوب داشته باشم چرانتونستم نرم ...

منم این مشگلاتو دارم دقیقا همینا ولی عین تو نا امید نیستم به خدای بالاسرم ایمان دارم.

هیچ کدومتون لیاقت این دنیای قشنگو ندارینخدا رو بگو چرا تو ۱۲۰۰ تا اسپرم،چرا اینا رو انتخاب کردیبرو ت ...

کاش قصاوت نمیکردی اگرمیدونستی پخبره میفهمیدی زندگیم ارزش زنده بودن نداره

2810