maral__tt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 3994 عنوان بنظرتون ممکنه نخوانم😬❓ 302 بازدید | 47 پست بچها من گوشه سینم جای بخیه ست بخاطر ی کیست فیبروادنوم. روی اون قسمت تیره رنگه خیلیم معلوم نیست ولی خب بازم دقت کنی مشخصهممکنه خونوادشو خودش بفمن بگن نمیخوان؟نصف شبی چی بود ب ذهنم اومد لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲 1403/09/02 | 02:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maral__tt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 3994 نه باباچ ربطی داره جدی؟ حس میکنم عیب و ایراد باشه لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲
شرک_دلتنگ عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 12470 وا چیکار به اونجا دارنمثل میگن خود زنی بوده؟خودت توضیح بده ■میگفت تو زندان وقتی میخوان بگن فلانی خیلی خوبه میگن میشه باهاش ابد کشید... با یکی وارد رابطه بشید که مطمئن باشد "میشه باهاش ابد کشید"
maral__tt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 3994 😐😐😐😐وا؟ ینی طبیعیه؟ همیشه ناراحتم براش لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 3218 خودش خیلی صاف و صوفه؟تو ذهنت به هری فکر کنی به همون گیر می دنتو ذهن خودت حلش کن اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
mehrbaaaan عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 863 جدی؟ حس میکنم عیب و ایراد باشه کجاش ایرادهعیب میزاری رو خودت
maral__tt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 3994 وا چیکار به اونجا دارنمثل میگن خود زنی بوده؟خودت توضیح بده نمیدونم واقعا ینی جدی مهم نیست؟ لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲
89035673 عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 3563 ینی طبیعیه؟ همیشه ناراحتم براش نه برای چی عزیزم؟ منم کلا زخم و کبودم بس که تو درو دیوارم پس نباید با کسی باشم کلا
maral__tt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 3994 واقعا این چیه نصف شبی عجبمن واقعا یکی از دغدغه هامه شما چته لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲
maral__tt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 3994 خودش خیلی صاف و صوفه؟تو ذهنت به هری فکر کنی به همون گیر می دنتو ذهن خودت حلش کن اره واقعا صاف و صوفههمیشه از خودم ناراضیم برا این ی مورد همش میگم نکنه ی روژ ک بفهمن بگن نمیخوایماخه هیچکس جز خونوادم نمیدونن نمیخواستم کسی بفهمه لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲
maral__tt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 3994 کجاش ایرادهعیب میزاری رو خودت خدایا خوشحال شدم امیدوارم اونام براشون عادی باشه لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲