2777
2789
عنوان

جواب مثبت های تاپیک قبل توضیح بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 20 پست
چون قبل از هر تصمیمی تمام جوانب رو می‌سنجم به طرف مقابل به چشم یه انسان نگاه میکنم که مثل من حق داره ...

چقدر عالی اتفاقا چند روز پیش یکی از تاپیکاتون رو خوندم کاملا مشخص بود هوش هیجانی بالایی دارید و بی گدار به آب نمی زنید.  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر عالی اتفاقا چند روز پیش یکی از تاپیکاتون رو خوندم کاملا مشخص بود هوش هیجانی بالایی دارید و بی گ ...

ممنونم عزیزم 

کاش پشت این باغ تبر خورده درختی باشد کاش در این خانه سرما زده رختی باشد 
منم کار میکنم دوتایی میریزیم تو کارت پس انداز تا حالا نشده بگم این ماه حقوقم برای خودم البته همسرمم ...

حق دارن آخه همه خانم ها هم حسابگر نیستن و درست مدیریت نمی کنن. دیدم که میگم طرف درآمد خوبی داره ولی بخاطر سبک زندگی و بریز بپاشای همسرش هیچی نداره با ماهی صد میلیون و شاید بیشتر صاحب هیچی نشدن

2805
حق دارن آخه همه خانم ها هم حسابگر نیستن و درست مدیریت نمی کنن. دیدم که میگم طرف درآمد خوبی داره ولی ...

اره درست میگی مثلا همسر من میگه بخر برا خودت یه چیزی چرا اینقد کم خرجی خخخخ اینکه خیالش ازم راحته کلا یه تومنم خرج کنه بهم میگه