2777
2789
عنوان

عاشق یه مرد پونزده سال بزرگترم

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 33 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۷

اوه مطمئن شو متاهل نباشه یه وقت 

من و شوهرم ۱۴ سال اختلاف سنی داریم و راضیم 

اما بعید می‌دونم یه آدم ۴۲ ساله تابحال ازدواج نکرده باشه 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

متاهل نیستپشتوانه هم میدهولی ایده آل من نیست تو ازدواج

برای ازدواج نمیخوای برای چی میخوای؟

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

لطفاً بخون پیامم رو....من یکی رو دوست داشتم ک ۱۴ سال ازم بزرگتر بود و خواستگاری هم کرد خانوادم مخالفت کردن ولی من به زور اصرار باهاش وارد آشنایی شدم چون تو فاز جدی ازدواج بودیم باهم واقعا خیلی جاها اختلاف سنی خودشو نشون داد...روز اول آشنایی با خانوادش ک تیکه بارون شدم خواه ناخواه تیکه مینداختن به اختلاف سنی ما و من احساس میکردم ک الان میگن لابد چیزی کم دارم ک راضی شدم زن فلانی بشم...بعد حالا حرف دیگران مهم نبود چون طرفم رو خیلی دوسش داشتم عاشقش بودم ولی تو فاز آشنایی واقعا تفاوت ها خودشو نشون داد ک اتفاقا ناشی از اختلاف سنی بود من مجبور بودم خودمو بکشم بالا ک از نظر سن و سال خیلی پخته باشم اونم مجبور بود خودشو بیاره پایین در هر صورت دوتامون هم خودمون نبودیم و کاری ک اول باید میکردم رو اخر کردم در ابتدا باید تموم میکردم ولی آخر تموم شد با کلی آسیب عشقی پس خواهشاً تموم کن آسیبش کمتر هس

2810