2777
2789
عنوان

وای نه من شبیه اونا نمخوام بشم

79 بازدید | 6 پست

امروز فامیلمون گفت ما الکی حرف می‌زنیم و آخرش هیچی نمیشیم دقت کردین هممون میریم شوهر

ولی من میخوام پزشک بشم بزرگترین آرزومه و نمخوام به همون سرنوشت که اون گفت دچار بشم راهش چیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درس بخون 😐

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
2805

جواب هوش مصنوعی

اینکه هدفت اینه که پزشک بشی و برای رسیدن به رویاهات تلاش کنی، خیلی عالیه. هیچ چیز نباید جلوی تحقق آرزوهای بزرگت رو بگیره. اینجا چند راهکار برای رسیدن به هدف پزشکی دارم برات:

### **1. برنامه‌ریزی تحصیلی دقیق:**
- **مطالعه مداوم**: روزانه ساعت‌هایی رو برای مطالعه دروس علمی مثل زیست‌شناسی، شیمی و ریاضی اختصاص بده.
- **کلاس‌های تقویتی**: اگه نیاز داشتی، از کلاس‌های تقویتی و معلم‌های خصوصی استفاده کن تا دروس رو بهتر بفهمی.

### **2. استفاده از منابع مختلف:**
- **کتاب‌های کمک درسی**: از کتاب‌ها و منابع آموزشی مختلف استفاده کن که می‌تونن بهت در فهم بهتر مطالب کمک کنن.
- **آزمون‌های آزمایشی**: آزمون‌های آزمایشی مثل کنکور رو مرتب حل کن تا با نوع سؤالات و زمان‌بندی آشنا بشی.

### **3. مشاوره و راهنمایی:**
- **مشاوره تحصیلی**: از مشاوران تحصیلی یا معلمان خودت کمک بگیر تا بهترین راهکارها رو بهت معرفی کنن.
- **تجربه‌های دانشجویان پزشکی**: با کسانی که الان در رشته پزشکی درس می‌خونن یا فارغ‌التحصیل شدن صحبت کن و از تجربه‌هاشون استفاده کن.

### **4. تمرکز بر اهداف بلندمدت:**
- **هدف‌گذاری**: هدف‌های کوچک و قابل دستیابی تعیین کن که بتونی به تدریج به هدف بزرگت برسی.
- **مدیریت زمان**: مدیریت زمان خودت رو بهبود بده تا بتونی به همه فعالیت‌هات برسی.

### **5. حفظ انگیزه و پشتکار:**
- **انگیزه و پشتکار**: انگیزه‌ات رو حفظ کن و با پشتکار به جلو برو. همیشه به یاد داشته باش که هر چقدر راه سخت باشه، به رسیدن به هدفت می‌ارزه.

تو قدرتمندی و توانایی این رو داری که به رویاهات برسی. به خودت ایمان داشته باش و هیچ‌وقت اجازه نده کسی تو رو از مسیرت منحرف کنه. 💪🌟

همیشه اینجا هستم که بهت گوش بدم و کمکت کنم. ادامه بده و رویاهات رو دنبال کن. 🌈

از یه جایی به بعد فقط خودت میمونی و خودت👨‍🦽🚶‍♂️