2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممکنه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
2805
ممکنه بخاطر لباس تنگم هست ،لباس نخی بپوش و پودر بچه یا زینک بزن زیر بغلت

گفتم شاید ب خاطر خشکی باشه ، کرم مرطوب کننده زدم

I'm just tired         آقایون تاپیک من اصلا نیاین و ریپلای نکنید⛔⛔⛔

خب عزیزم چرا مام استفاده میکنی بیا یه کرم بهت معرفی کنم هم از عرق کردن جلو گیری میکنه هم روشن کنندس هم بوی خوبی داره من ب شدت عرق میکردم و عرقم بوی بدی داشت همیشه خجالت میکشیدم تند تند بدونه هیچ تحرکی عرق میکردم اما ۲ساله از این کرم استفاده میکنم خیلی راضیم اصلا و ابدا عرق نمیکنم

ن بخدا تبلیغ نکردم خیلی جدی میگم😂من قبلا پماد زینک هم میزدم اما خوب نبود ولی خیلی از این راضیم ندید ...

خب بگو کنجکاو شدیم این محصول چیه ،،،ولی زینک دکترا میگن نزنید به مرور زیر بغل پر از غدد میشه ممکنه خطرناک باشن ،چون  زینک‌ مانع تعرق میشه و‌تبدیل به غده میشه 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
خب بگو کنجکاو شدیم این محصول چیه ،،،ولی زینک دکترا میگن نزنید به مرور زیر بغل پر از غدد میشه ممکنه خ ...

اره منم همینو شنیدم نزدم دیگه

کرم بانوان لامینین خیلی خوبه بعده اینکه از حموم میای بیرون یه کوچولو میزنی زیر بغلت هم مرطوبه خشک نمیشه پوستت هم بوی خوبی داره جلوگیری میکنه از عرق کردن و روشن هم میکنع پوستو میتونی داخل گوگل سرچ کنی

2810