2777
2789

تازگیا خیلی چرت و پرت میگه و شوخیای مسخره میکنه انقدر ک اصلأ دوست ندارم باهاش حرف بزنم من با خانوادش مشکلی ندارم ینی دارم ولی بروز نمیدم و ب زور تحملشون میکنم اوناهم همین هستن از من متنفرن ولی حفظ ظاهر میکنن امروز داشتیم با شوهرم سر آمپول زدن شوخی میکردیم یهو برگشت گفت من مادرمو بیشتر از تو قبول دارم یهو اشک تو چشمام جمع شد صدای شکستن قلبمو شنیدم مدام با شوخی خواهرشو گنده میکنه واسم منم گاهی باهمون شوخی جوابشو میدم گاهی قیافه میگیرم گاهی طوری وانمود میکنم ک انگار نشنیدم و برام مهم نیست اما داره بدتر میشه ب نظرتون فردا باهاش جدی صحبت کنم؟؟؟چی بگم یا چیکار کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

چرا ناراحت شدی عزیزم 

خب همه همینن یعنی باید اینجوری باشن مادری که چند سال زحمت کشیده سختی کشیده جایگاهش از همسری که وارد زندگیمون میشه بالاتر هست 

کاش پشت این باغ تبر خورده درختی باشد کاش در این خانه سرما زده رختی باشد 

نمیدونم ولی اون حرفش چندان بد نبوده از نظر من ،خوب بالاخره مادرشه توروهم قبول داره ولی هرکی جای خود 

ولی درمورد بقیه حرفاش حتما باهاش صحبت کن و بگو که ناراحت میشی چون آدما شعور اینو ندارن که درک کنن با حرفاشون دارن یکی رو اذیت میکنن باید حتما بگی تا بفهمن

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
چرا ناراحت شدی عزیزم خب همه همینن یعنی باید اینجوری باشن مادری که چند سال زحمت کشیده سختی کشیده جایگ ...

درسته خب من حتی خواهرامو بیشتر از شوهرم قبول دارم بیشتر دوسشون دارم اما گفتن این حرف اذیتم کرد 

درسته خب من حتی خواهرامو بیشتر از شوهرم قبول دارم بیشتر دوسشون دارم اما گفتن این حرف اذیتم کرد

چون تازه عروسی ناراحت میشی

الان شوهرم بیاد ب من بگه من مامانمو بیشتر دوس دارم . من میخندم 

من شناختی روی شما و احساساتتون ندارم اما من خودم تو مواجه با این حرف اتفاقا خوشحال میشم که طرف مقابل آدم قدرشناسی نیست و بلده جایگاه ها رو بشناسه

کاش پشت این باغ تبر خورده درختی باشد کاش در این خانه سرما زده رختی باشد 
چون تازه عروسی ناراحت میشیالان شوهرم بیاد ب من بگه من مامانمو بیشتر دوس دارم . من میخندم

چیش برات خنده داره؟؟؟ن ناراحت میشم چون ب موقعش با رفتارش و کاراش بهم فهموند ک چقدر بیشتر برای اونا ارزش قائله 

چیش برات خنده داره؟؟؟ن ناراحت میشم چون ب موقعش با رفتارش و کاراش بهم فهموند ک چقدر بیشتر برای اونا ا ...

ببین منم تازه ازدواج کرده بودم شوهرم گفنت من مامانمو دوس دارم منم خیلی ناراحت شدم . اما الان بهم بگه میگم ب جهنم منم مامانمو دوس دارم😂

اون موقع ها چون صدمو واسع شوهرم میزاشتم فک میکردم شوهرمم باید صدشو واسم بزاره ... الان میگم نه هر کس جایگاه خودشو داره... توام فک نکن چون اومده تو رو گرفته دیگ باید بقیرو ول کنه... 

مثل این میمونه ک بچه بزرگه ب مامانش بگه چون تو از کوچیکه بیشتر مراقبت میکنی اونو بیشتر از من دوس داری... در صورتی ک اینطوری نیست چون کوچیکه بیشتر ب مراقبت نیاز داره فهمیدی چی میگم ... توام برات مهم نباشه