2777
2789

مامانم روانیم کرده همش دامادای جاریاشو میگه دختر عموامو .چون شوهر اونا باعرضس با مسئولیت پولدار و مومن نماز خون اینان اما شوهر من هیچ کدوم اینا نیس۱۷سالم بود بزور منو داد ب این مرتیکه۱۴سال ازم بزرگ بود الان پشیمونه عین سگ میبینه ادم نیست ب من میگ بی عرضه ای نتونسی ادمش کنی تو۶.۷سال .منم میگم چهل سالشه خستم از قهر دعوا ادم نمیشه بچمم چون باباشو دوس نداره اینم دوس نداره هر حرفی ب بچم میزنه بی حیا بی تربیت بی ادب همش ب بچه میگه اینارو نفهم خب بچست بفهم همش میگه اینو گف حرف زشت زد فلان کرد برو از دخترعموات بچداری یاد بگیر خب همه بچها ک نمتونن اروم مهربون باشن دخترم۵سالشه لجباز غر غروناارومه .نمتونم ک بچمو بگشم .هرچی دهنش میاد بهم میگه گفت برو گمشو بیرون از خونم منم گفتم خودت برو بجهنم و امدم خونم امروزم ز زد جواب ندادم(شوهر من آدم بدیه اما ن میزاره طلاق بگیرم نه خفه شمو روزامو بگذرونم)

عجب ...نه از همسر شانس آوردی نه مادر....باهاش ارتباطت رو کمرنگ کن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

ولی خدایی دخترتون تربیت کن تره به تخمش میره 

نزار شبیه باباش بشه وگرنه میشن سه تا آدم غیر قابل تحمل برات حداقل رو این یکی حساس باش

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
عجب ...نه از همسر شانس آوردی نه مادر....باهاش ارتباطت رو کمرنگ کن

هرشب میسوزم تو این زندگی تنهایی متاهلی و از همه طرف تنهام مسوزم خاکستر میشم صبح دویاره زیر فشار تنهایی بیدار و اینجوری ادامه داره

هرشب میسوزم تو این زندگی تنهایی متاهلی و از همه طرف تنهام مسوزم خاکستر میشم صبح دویاره زیر فشار تنها ...

عزیزم....خدا کمکت کنه ..امیدوارم به آرامشی که لایقشی برسی🌷

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
حرف دلمو زدی هم در مورد استارتر هم خودم

عزیزم...خدا بهتون آرامش و خوشبختی عطا کنه🌻

2810