2777
2789
عنوان

چرا عسل تزریق میکنم داخل واژن ولی میریزه بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 3253 بازدید | 160 پست
بعضی وقتا به خودم‌میگم خوش بحال مردم زندگیشون ارومو بی دغدغه س به خودشون میرسن اما خدایی راضیم به ت ...

چقد بی فرهنگی شما ، هرکی روش درمان خودشو خودش انتخاب میکنه به شما چ 😂

اشتباه نکن دکتر خوب برو اگر تهرانی یه دکتر عالی بهت معرفی کنم‌تا جایی که میشه سعی میکنه با دارو رفع ...

نه دورت بگردم شهرستانم٫زنجانم٫امشب ک دیگ زدم نمیتونم خارج کنم٫از فردا نمیزنم🥹

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن😔یه هدیه هم تو دل من بذار برای تو کاری نداره٫به دل ما و چشم انتظارمون یه نگاهی بنداز که امیدمون فقط خودتی🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر کاری کسی کرد شما هم باید انجام بدی؟؟؟ مگه بدن شما با بدن بقیه یکی هست حالا یکی شانسی مشکلش رفع شد ...

اهم حق با توعه دوستم دیگ نمیزنم😞

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن😔یه هدیه هم تو دل من بذار برای تو کاری نداره٫به دل ما و چشم انتظارمون یه نگاهی بنداز که امیدمون فقط خودتی🥹
طرفدارای طب سنتی بافرهنگن ؟؟؟؟😃😃😃

عزیزم اینجاییم که از تجربیات هم استفاده کنیم و کمک کنیم به همدیگه تا ان شالله همه مشکلاتشون حل بشه٫و هدف راهنمایی همدیگس٫ولی شما توهین و بی احترامی میکنی که در شان یه خانوم نیس٫نظر شمام محترمه ولی بهتره محرمانه بیانش کنی❤️

هر کسی روش درمان خودشو خودش انتخاب میکنه ، من ترجیحم داروهای گیاهیه شما داروهای شیمیایی

داروی گیاهی بله خیلیاش اوسط طب شیمیایی هم تایید شده اما اینکه زاج کنم تو وازنم خطرناکه عسلام که عسل نیست شیاف الان خوبه برای درد مثلا اما جا داره دیگه نمیشه بگی نه من میخوام بخورمش اثر میکنه خاصیت داره

2810