2777
2789
عنوان

چرا عسل تزریق میکنم داخل واژن ولی میریزه بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 2838 بازدید | 160 پست

مشکلی نداره اثرخودشو میزاره زاج رو حرارت دادی دیگه؟؟ 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
خدایی بدون تجویز دکتر چرا این کارا رو میکنید عسل و زاج داخل واژن رحم حساس؟؟؟؟

میکنن

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الویه ؟

نه اقدس🤣

لعنت به هرچی نزاد پرسته ک فکر میکنه ایران کشور باباشه، ب نژاد پرست بودنت افتخار نکن چون نشونه ی جهل خودت و خانوادته نژاد پرستی= بی سواد بی فرهنگ . 
2805

نکنید اینکارارو اه

اینا قدرت تلقین 

وگرنه دوماه دیگه مشکل جدیدی به مشکلاتتون اضافه که شد متوجه میشید 

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
فقط مجردا نمیتونن انجام بدن. واسه من عاااااااالیییییی بود

گلم برا چی استفاده کردی شما؟بعد چندبار استفاده خوب شدید؟ برای پولیپ هم نتیجه بخشه یا نه؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن😔یه هدیه هم تو دل من بذار برای تو کاری نداره٫به دل ما و چشم انتظارمون یه نگاهی بنداز که امیدمون فقط خودتی🥹
عشقم اخه خیلی بودن اونایی ک تایید کردن این روشو و نتیجه گرفتن٫تجویز طب سنتی و اسلامی هم هست

روش کاملا درست برای عفونت، انواع کیست، میوم، فیبروم، پولیپ و حتا نازاییه

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
فکر میکنم هرچی بقیه بگن حتما درسته و نتیجه داده ... اگه اینچیزا واقعا موثر بود هیچکسی نمی‌رفت پزشکی ...

دقیقا همه دکتر شدن یه خانمی تو سایت هست انگار از پیش خدا اومده میگه من دقیق میتونم تعیین جنسیت کنم از رو جمجمه سر جنین خب پس چرا مردم درس میخونن سختی میکشن دکتر میشن وقتی این همه دکتر هست...

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

بچه ها من چندروزه واژنم بو ميده يعني عفونت دارم ؟

عزیزم برو دکتر ...خوددرمانی نکن ..اینچیزا رو بدن همه جواب نمیده ...بدن هرکس با اونیکی فرق داره ...برو دکتر که نمونه واست 

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤

زاج سرطانزااااست😐😐حماقتا چیه میکنید 

حتی روغن زیتون عفونت میاره 

عسل شاید یک درصد به عفونت باکتریایی جواب بده چون خاصیت آنتی اکسیدانی داره همین به دکتر مراجعه کنید تروخدا اونا که نفهم نیستن اگه قرار بود با عسل خوب بشی چرا گفتن عمل کنی

دقیقا همه دکتر شدن یه خانمی تو سایت هست انگار از پیش خدا اومده میگه من دقیق میتونم تعیین جنسیت کنم ا ...

امان از جهل و بیسوادی

2810