2777
2789
عنوان

بین خونه خریدن و ماشین نگه داشتن کدوم

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 41 پست
احساس میکنم خونه سرمایه بهتریه تا ماشین ..اخه من خیلی فکر اقتصادی دارمولی خب ماشین هم لازمه

😂😂اقتصادی 

همه اقتصادیا میگن خونه راکد 

پول باید گذاشت تو ماشین 

همسایه ما مستاجر ماشینش جک 

خونه بدی دست مستاجر که قشنگ ......توش 

یا بزاری خالی بمونه با اسنپ بری؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه داریم خونه دوم رو با پول رهن میخوایم بخریم

خودتون با توجه به درآمد و پس اندازتون بشینین دو دو تا چار تا کنین

ماشین خیلی واجبه ، زمستون بدون ماشین نمیشه رفت جایی

یا نصفه شب دور از جون آدم مریض شه ، چجوری خودشو به درمونگاه و داروخونه برسونه

بدون ماشین که مسافرت کنسله

اگرم بچه کوچیک دارین که ماشین عصای دسته

از اون ور هم خونه خیلی خیلی با ارزشه و در آینده میتونه یه سرمایه برا خودتون و بچه هاتون بشه

ولی ماشین بخاطر استهلاک و اسقاطش ، مدل و قیمتش پایین تر میاد

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
خونه ی دوم رو با پول رهن میخوایم بخریم یعنی اجاره ای ازش نمی مونه .

خب وقتی خونه رو بگیرین و خالی بمونه

مگه نمیشه به کسی اجارش داد؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
2805
😂😂اقتصادی همه اقتصادیا میگن خونه راکد پول باید گذاشت تو ماشین همسایه ما مستاجر ماشینش جک خونه بدی ...

خب ببین خونه الان راکده 

کلا تو ایران اولین سرمایه گذاری خونه ست بعد طلا بعد ماشین 

چون ماشین که اب و اتیشه 

بعد خونه منبع درامد هم حساب میشه بعدها ولی ماشین نه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
خب وقتی خونه رو بگیرین و خالی بمونهمگه نمیشه به کسی اجارش داد؟

نه ببین خونه رو میخوایم با پول رهنش بخریم یعنی مثلا ۴۰۰ میلیون کم داریم میخوایم بدیم رهن 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
احساس میکنم خونه سرمایه بهتریه تا ماشین ..اخه من خیلی فکر اقتصادی دارمولی خب ماشین هم لازمه

من ترجیح میدم یه خونه ارزون تر بخرم و یه پراید داشته باشم ، بعد کم کم میشه پراید رو ارتقا داد یه ماشین بهتر خرید

ولی خونه رو الان نخری ، فردا عمرا نمی تونی بخری

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
من ترجیح میدم یه خونه ارزون تر بخرم و یه پراید داشته باشم ، بعد کم کم میشه پراید رو ارتقا داد یه ماش ...

خب من تهرانم این قیمت کف کف خونه ست 

یعنی ارزون ترین خونه ای که تو تهران میشه پیدا کرد 

و عملا کلا ماشین از دست میره

نه ببین خونه رو میخوایم با پول رهنش بخریم یعنی مثلا ۴۰۰ میلیون کم داریم میخوایم بدیم رهن

آهان فهمیدم

بنظرم خونه خیلی بیشتر می ارزه

چون الان راکده دلیل نمیشه بی ارزش باشه

چندسال دیگه باید دید قیمت مسکن چند برابر شده!

رفت و آمدو با یه پراید مدل پایینم میشه داشت

یه مدت سخت میگذره و راحت نیستین و اسنپ و ...

ولی می ارزه به اینکه صاحب دوتا خونه باشین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
آهان فهمیدمبنظرم خونه خیلی بیشتر می ارزهچون الان راکده دلیل نمیشه بی ارزش باشهچندسال دیگه باید دید ق ...

مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی و نظر دادی 🥰

خودمم همین فکر رو میکنم

مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی و نظر دادی 🥰خودمم همین فکر رو میکنم

♥️♥️👌🏻👌🏻