2777
2789

من لیسانس شهرسازی دارم

اگر امسال آزمون شرکت کنم و قبول بشم ؛

بعد میگن مدارک بیار و من لیسانس شهرسازی ارائه بدم

بهم میگن مااینو نمیخاستیم 

واسه آموزگاری که همه رشته ای میگیرن که الا این...😞

چیکار کنیم 

حالا نه اینکه اونای که رشتشون رو میگیرن قبول میشن؟؟؟؟؟ 

چه دل خوشی داری 

اولا باید ۶ ماه بخونی تا کتبیشو قبول بشی 

تو مصاحبه هم اکثرا رد میکنن مگر یا خیلی خوش شانس باشی یا خیلی مذهبی

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اگر مدرک دوسال سابقه کار مرتبط با تدریس در پیش دبستانی ارائه بدم چی؟ببخشید هی میپرسمحس کردم اطلاعاتت ...

نمیشه 

مدرک تحصیلی رو باید ارائه بدین.سوابق هم توی مصاحبه شاید کمک کنه بهتون مقداری ولی مدرک رو حتما میخان موقع تشکیل پرونده 

لطفا لایک نکنید .سپاس