2777
2789

الان توی اینه داشتم فکر میکردم با خودم گفتم حاضری چقدر هزینه کنی🥲جوابم شد بخدا۲۰۰ میلیونم باشه میدمممم فقط صورتم صاف بشهههه 

هیچ عملی ندارم چش ابرو دماغ همه چی خوشگل 

جای فرو رفتگی جوش و.. ندارم

اما پنج سالی میشه یهویی صورتم حاله لک زده مثل لک حاملگی یا افتاب دکتر گفت برا افتاب 🥲

از نزدیک مشخص 

از دور نه 

با کرمم کامر میشه ی کوچولو مشخص 

بهترین محصولات مراقبت پوستی میزنم فایده نداشت 

مزوتراپی و… هم رفتم بس تاثیر بود 

مزوندلینگ هم خوب نبود 

بگید چیکار کنممممم هر چی باشه اوکیم😭😭😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

امروز ی پست دیدم میگف جعفری بجشون آبشو بزن پوستت یبار صب یبار شب لک میبره

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
۲ .۳ تومن بده تراپی اعتماد ب نفست اوکی شه حله

از این حرفای کلیشه ای بدم میاد 

خب یه نقص اومده توی صورتم باید برطرفش کنم سه سال همین حرفای شما رو میزدم 

چیشد؟ مشکلم بدتر شد زودتر رسیدگی میکردم این نمیشد

امیدوارم یه روزی همه ی ما این حقیقت رو ببینیم که زیبایی واقعی در درون ماست نه در ظاهرمون....ظاهر همه ی ما رو خدا آفریده و خدا جز زیبایی چیزی خلق نکرده...ما اگه زیبایی درونمون رو درک کنیم و ببینیم دیگه زیبایی های بیرونی در هر شکل و قیافه ای که باشد نمی تونه ما رو جذب یا فریب بده...تموم زیبایی های دنیا در برابر اون چیزی که درون ما هست مثل سَرسوزنی در برابر اقیانوسه...

وقتی قوی ترین مزو نبرد اخه جعفری ؟ این ماسکا فوقش یکم نرم کنن

حق با شماس‌ اشتباه کردم پست گذاشتم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....