2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم جاریام اینقدر بهم پز میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولویت بعدی زمین یا خونه دوم هست

خداییش دیگه حداقل باید یه ۲۰۶ داشته باشن بعد برن زمین بخرن

چون ماشین هم راحتی و آسایش آدم هست

و همچنین امنیت

پراید خیلی خیلی بی کیفیته واقعا

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
2805
خداییش دیگه حداقل باید یه ۲۰۶ داشته باشن بعد برن زمین بخرنچون ماشین هم راحتی و آسایش آدم هستو همچنین ...

دقیقا چقدر فکره جمع کردنن من دلم میخاد استفاده کنم زندگی کنم پس اندازمم میکنم ولی نه اینکه خودمو بکشم

نه حداقل دیگه حسه بد ندارم .

اگر از دیدت رفتار اونا از سر عقله،پس برمبنای رفتارشون سمت و سو زندگیتو تعیین کن وگرنه.....اینو بدون که ماجرا با تعویض ماشین تموم نمیشه و تو تا همیشه در عذاب خواهی بود،بهتره همین اول جلوی این حستو بگیری

اگر از دیدت رفتار اونا از سر عقله،پس برمبنای رفتارشون سمت و سو زندگیتو تعیین کن وگرنه.....اینو بدون ...

اولویت خودمم هست ماشینمونو عوض کنم فقط به خاطره اوناونیست دلم میخاد ماشین بهتر سوار شم 

اینطوری شکل ماجرا عوض میشه،اما شما به عنوانت توجه کن عزیزم،ببین چی نوشتی!

اره میدونم حق باشماست نباید برای چشم و هم چشمی کاری کرد من اینوارو میکنم چون دلم میخاد ماشین بهتر سوار شم

اره میدونم حق باشماست نباید برای چشم و هم چشمی کاری کرد من اینوارو میکنم چون دلم میخاد ماشین بهتر سو ...

شما خودت کامل متوجه هستی که چه کاری به صلاحته،هرزمان ماشینتو عوض کردی،امیدوارم بسلامتی و شادی بهترین سفرهارو باهاش بری و مبارکت باشه،لذتشو ببر