2777
2789

هرسری تولدم داداشم میخاست کادو بخره این از حسادت نمیزاشت...چندباری اتفاقی خودم شنیدم...البته من انتظار کادو ندارم. به هرحال. خودشون بدون کادو میومدن تولد من بعد تولد خودش با زبون از ما کادو میخاست.

امسالم تولد داداشم دعوتمون کرد ماهم ۸۰۰ کادو بردیم. اونام تولد من ۳۰۰دادن که اصلا دلش وا نمیشد... بعدم الان تولد اون بود دلم سوخت گفتم چون اومده تولدم ماهم بریم تولدش. داداشم گفت کیک میپزین یابخرم؟(اخع تولد همه مون کیک خریدنو کنسل کردیم) منم گفتم میپزم. کادو هم ۴۰۰ تومن لیوان خریدیم. 

من میگم باید خانوادش بیان تولدش نه که ازما انتظار داشته باشه...باز اگه خوب یه چیزی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

یعنی چی با زبون از ما کادو میخواست؟

بستگی داره رابطتتون چجوری باشه 

اگه خوب باشه چه اشکالی داره ولی اگه بد نه معنی نداره

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

واقعا اجباره همچین آدمایی شب تولد آدم باشن؟!من واقعا ترجیح میدم با کسایی ک صمیمی ترم و بیشتر بهم خوش میگذره بگذرونمش 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
واقعا اجباره همچین آدمایی شب تولد آدم باشن؟!من واقعا ترجیح میدم با کسایی ک صمیمی ترم و بیشتر بهم خوش ...

منو اصلا دلم نمیخاد تولدم بیادازفوضولی میاد ببینه چی کادومیدن. منم نمیزارم جلو اون چیزی بدن

بنظرم تموم کنین این تولد بازی و وقتی حس میکنین باعث کدورت میشه تولد ها دیگه محدود به خونواده ی کوچیک ...

اونا میان تولد من بعد ماهم مجبوریم بریم.  بعدم ما شاید دلمون بخاد واسه داداشم تولد بگیریم چون بچمونه اما در قبال زن داداشم که وظیفه ای نداریم اونم خانواده خودشو داره

2810