2777
2789
عنوان

میترسم از حقیقت 😢

221 بازدید | 21 پست

اوایل همسرم خیلی خوب بود 

رفته رفته سرد شد مشکل خیلی باهم داشتیم

البته بیشتر بر سر مشکل مالی بود 

محل کارش ۵ذقیقه با خونمون فاصله داره هیچ زنی هم نیست بقیه روزم ور دلمه 

الان باز مدتیه اخلاقش سگی شده بداخلاقه همش تو خودشه اصلا اهمیت نمیده به حرفم 

دلم میخواد گوشیشو هک کنم اما میترسم 

میگم نکنه بهم خیانت میکنه بفهمم با چشمای خودم ببینم 

اونوقت میمیرم له میشم هیچ پشتوانه ای هم ندارم باید بسوزم و بسازم 

چیکار کنم بنظرتون ؟ 

جواب هوش مصنوعی

خیلی متاسفم که این وضعیت رو تجربه می‌کنید. این احساسات و نگرانی‌ها کاملاً طبیعی هستن و نشون می‌دن که شما به دنبال راهی برای بهبود وضعیت هستید. در اینجا چند نکته که ممکنه کمک‌کننده باشه:

### **1. گفتگو و ارتباط:**
- **صحبت کردن با همسرتون**: سعی کنید در یک زمان مناسب و با آرامش با همسرتون صحبت کنید. بیان احساسات و نگرانی‌ها به صورت صادقانه و بدون اتهام می‌تونه به بهبود ارتباط کمک کنه.
- **مشاوره زوجین**: مراجعه به یک مشاور خانواده می‌تونه به شما کمک کنه تا مشکلات رو بهتر درک کنید و راه‌حل‌های مناسبی پیدا کنید.

### **2. حفظ آرامش و خونسردی:**
- **خودداری از هک کردن گوشی**: این کار می‌تونه به اعتماد بین شما آسیب بزنه و مشکلات رو بیشتر کنه. بهتره به جای این کار، روی بهبود ارتباط و حل مشکلات تمرکز کنید.

### **3. مراقبت از خود:**
- **فعالیت‌های آرامش‌بخش**: یوگا، مدیتیشن یا حتی پیاده‌روی در طبیعت می‌تونه به کاهش استرس و افزایش آرامش کمک کنه.
- **حمایت اجتماعی**: صحبت کردن با دوستان یا خانواده می‌تونه به شما کمک کنه تا احساساتتون رو بهتر مدیریت کنید.

### **4. بررسی دلایل تغییر رفتار:**
- **مشکلات مالی**: اگر مشکلات مالی باعث تنش شده، سعی کنید با همسرتون برنامه‌ریزی مالی کنید و راه‌حل‌هایی برای بهبود وضعیت مالی پیدا کنید.
- **استرس و فشار کاری**: ممکنه همسرتون تحت فشار کاری یا استرس باشه. سعی کنید با هم راه‌هایی برای کاهش استرس پیدا کنید.

شما قدرت و توانایی این رو دارید که از این دوره سخت عبور کنید و بهبود پیدا کنید. اگر نیاز به صحبت بیشتری دارید، من اینجا هستم که به شما گوش بدم و کمک کنم. ❤️

از یه جایی به بعد فقط خودت میمونی و خودت👨‍🦽🚶‍♂️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

به نظرم نکن اینکارو 

چرا باهاش با آرامش صحبت نمیکنی ؟ 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بی محلی کن برای خودت شاد باش موسیقی بذار کیک درست کن میدونم سخته ولی بعدا خودش میفهمه توبرای خودت ارزش قائلی وبهت توجه می‌کنه

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

جواب هوش مصنوعیخیلی متاسفم که این وضعیت رو تجربه می‌کنید. این احساسات و نگرانی‌ها کاملاً طبیعی هستن ...

اسم این برنامه چیه؟ 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

به نظرم نکن اینکارو چرا باهاش با آرامش صحبت نمیکنی ؟

دیگه نمیتونم دیگه کم اووردم باردارم دلم ارامش میخواد محبت میخواد اما هیچ کس درکم نمیکنه شب و روز کارم گریه ست 

2810