2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم سرویسمون کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کوچیکتره و متاهله اما شوهرش کار درستی نداره

درکت میکنم خیلی سخته کسی که تو زندگی توعه‌ همش خدمات بده ولی هر چی باشه هم خونشه‌ با سیاست برو جلو وگرنه به خاطر آبجیش‌ تو روی تو وایمیسه

خدایا خودت میدونی فاطیما چقد تنهاست چقد کمبود داره فقط زندست خدایا من همه جا همش ازت کمک میخوام تو دفترام‌ شعرام‌ بیوگرافی‌هام‌ دلم خدایا حتی بهت تکست میدم صفحه گوشیم روشن میذارم ببینی ببخشید که اعتقادم ضعیف ولی تو بزرگیت بهم نشون بده کمکم کن خدای من جز تو کسی ندارم پشتم باش فراموشم نکن خدای من منم گناه دارم خستم منتظرمعجزتم با گریه دارم تایپ میکنم خدایا دورم شلوغ ولی از همه تنهاترم خدایا میخوام همه جا از تو پرباشه که کمتر حس بی کسی کنم خودت کس و کارم باش 

چی میشه یکم کنار بیا برادره حق داره نگران خاهرش باشه سخت میگیری

عزیزم من مشکلات تو و زنداداشت رو‌خوندم فکر نکن همه مثل داداش تو دخمه و مثل زنداداشت حسودن 

نمیتونی به خودشون بگی میای اینجا میگی فکر میکنی همه اینطوری هستن

2805
دقیقا منم‌همینو‌فعمیدم‌ازش و مبخام‌به شوهرم بگم ببین این خواهرت اگه اتفاقی براش بیفته مبزاره گردن تو ...

خوب به خواهرش بگه از کار بیاد بیرون ...

خود خواهرش تو دیوار پیدا کنه نزدیک محلشون .فقط یکی وقت مصاحبه باهاش بره .که تجاوزی دزدی چیزی نباشه .بقیه کارا با خودش .فقط مصاحبه .

برادرا خواهرا شوهر زن خواهر برادر زن برادر شوهر  ادم اشکالی نداره در ابتدای کار بهم کمک کنند .ولی کار پیدا کردن فقط لیستی باشه پارتی پیشنهادی عواقب داره .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
اگه همسرت تورو بزاره کنار و در گیر مشکلات خواهرش بشه منظورته ؟ شما از فضا اومدی ؟

لابد از فضا اومدم. نمیدونم. من کلا آدم حساسی نیستم. الان هم همسر شما شما رو کنار نذاشته. بعد هم نگران نباش، اولای کارشه، غر میزنه. بعد خوب میشه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟