2777
2789
عنوان

احساس بدی دارم دختر خالم اینا مسخرمم میکنن بخاطر دانشگاه پیام نور

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 43 پست

دقیقا راه منو رفتی منم روزانه قبول شدم و پیام نور رفتم چرا چون کار داشتم اینجا و هر ماه پس انداز طلا میکردم از سال 1400 دندونامم کامپوزیت کردم کلاس موسیقی رفتم گوشی خریدم .. الانم ترم اخرم تموم کردم نمیگم پیام نور خوبه نه خوب نیست من حسرت اینکه کاش دانشگاه روزانه میرفتم به دلم موند و مقطع ارشد قطعا روزانه یا ازاد میرم که دانشگاهو حس کنم وگرنه تا الان فقط امتحان دادم 

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷
بعد اینایی که روزانه خوندن کاره ای شدن؟ من خودم روزانه دانشگاه خوبی خوندم .کاری پیدا نکردم الان دختر ...

من لیسانس و فوقمو روزانه خوندم همسرم نمیذاره کار کنم😂😂 

چی از این بدتر؟؟؟😂😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا راه منو رفتی منم روزانه قبول شدم و پیام نور رفتم چرا چون کار داشتم اینجا و هر ماه پس انداز طلا ...

اره واقعا حس دانشگاه نیست کلاساش اصلا استادا حضور غیاب مهمم نیست فقط استاد فارسیمون جزوه میگه دیگه همه میگن کتاب بگیرین  

من پیام نور خوندم و شاغلم میتونم بگم و بارها هم اینجا گفتم تقریبا ۹۰درصد همکلاسیهام شاغلن توی ارگانهای خوب فقط سه تا از همکلاسیهام رئیس بانکن سه تای دیگه کارمند بانکن کارمند بیمه قرض الخسنه پخش گلرنگ پخش به پخش کارمند تامین اجتماعی شهرداری ووووو.....مهم اینه که توی استخدام پیام نور رو هم قبول میکنن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
2805
من لیسانس و فوقمو روزانه خوندم همسرم نمیذاره کار کنم😂😂 چی از این بدتر؟؟؟😂😂😂

دقیقا خاله منم مامایی خوند شوهرش نزاشت بعد چند سال پشیمون شدن سنش دیگه رفته بود بالا

من لیسانس و فوقمو روزانه خوندم همسرم نمیذاره کار کنم😂😂 چی از این بدتر؟؟؟😂😂😂

یه وقتایی با دوستای دانشگاهم جمع میشیم افسرده میشیم 😁همه مون جزو با استعدادهای فامیل بودیم الان هیچی نشدیم چون فقط درس خوندیم

اره واقعا حس دانشگاه نیست کلاساش اصلا استادا حضور غیاب مهمم نیست فقط استاد فارسیمون جزوه میگه دیگه ه ...

بیخیال مهم نیس اصلا فقط زودتر درستو تموم کن که شهریه ها هر ترم داره دوبله حساب میشه نجومی بعدش ازمون استخدامی شرکت کن انشالله که قبول میشی تو شغل و جایگاه عالی

راضی‌هستی الانن??

از نظر دانشگاه نه اصلا .. ولی خب من هدفم این بود که سریع تر تموم کنم که تموم کردم واسه من خوب بود چون کلاس نمیتونستم برم و کلا دانشگاه گیری نیست 

دقیقا خاله منم مامایی خوند شوهرش نزاشت بعد چند سال پشیمون شدن سنش دیگه رفته بود بالا

خیالت نباشه خواهر

به درس خوندن در درجه اول به چشم بالارفتن توان دریافتی مغزت نگاه کن بعد مسائل شغلی و مالی

به این فکر کن با چهارتا آدم باسواد حشر و نشر داری و کلی روابط عمومیت قوی میشه

اینا حداقل های درس خوندنه

یه وقتایی با دوستای دانشگاهم جمع میشیم افسرده میشیم 😁همه مون جزو با استعدادهای فامیل بودیم الان هیچ ...

ما همم با دوستای دوره ی لیسانس هر از گاهی دورهمی نهار تدارک میبینیم و جمع میشیم کلی خاطره میگیم و لذت میبریم

البته دوستام اکثرا شاغلن

شمام موفق باشی عزیزم