2777
2789
عنوان

دلم تنگه برای بچگیم😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 39 پست
دو ماهشه چجور بد رفتاری کنم ،دوسش دارم ، با اینکه اطرافیان اذیتم میکنن (وای الهی بمیرم غصه نخوری پسر ...

مثلا پسر داشتی چی میشد؟

همین پسرا ی مردمن که روزانه دارن تجاوز میکنن دنیا رو به گند کشوندن  به ماها تیکه میندازن اعصابمونو به هم میریزن

برای همچنین افرادی که چنین افکار هایی رو دارن متاسفم

و ان لیس للانسان الا ما سعی⚘🌱 میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات مهمونم کنی:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره مامانم هر کاری کرد تا سقط شم سقط نشدم ولی خب شکر میکنم باز یکم سختگیریشون کمه

عزیزم . چی بگم والا .

من قرص هم خریدم که سقط کنم ،۲ ماهم بود.خودم دو دل بودم ولی شوهرم گیر داده بود که سقط کن ،کار شب و روزم گریه بود که خدایا چه کنم ؟یه روز رفتم که قرصا بخورم ،شوهرم لحظه آخر اومد ازم گرفتش گفت نخور ،نگه ش داریم .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
عزیزم . چی بگم والا .من قرص هم خریدم که سقط کنم ،۲ ماهم بود.خودم دو دل بودم ولی شوهرم گیر داده بود ک ...

من مامانم هر کاری کرد

آمپول زد لحاف تشک هارو گذاشت رو شکمش زعفرون خورد ولی نشدم😐😂

2805
والا بخدا ، جوری شده دلم نمیخواد ببینمشون .

بگو خدا کنه بچه عاقبت بخیر باشه پسر دختر نداره خواهشا سری دیگه ازطرف من نظر نده ازخودت حرف در میاری کی گفته من غصه میخورم اصلا چرا باید غصه بخورم بعدشم بگو اون خودت اونجوری دختر داری غصه میخوری همه مثل تو نیستن

مثلا پسر داشتی چی میشد؟همین پسرا ی مردمن که روزانه دارن تجاوز میکنن دنیا رو به گند کشوندن به ماها ت ...

نمیدونم حداقلش تخت شاهیمون بی تاج و تخت نمیشد 😅

حقیقتش خودم دوست داشتم پسر هم داشته باشم ،فکر میکنم همه دوست دارن هم پسر داشته باشن هم دختر .

ولی خب نشد که بشه .اما غصه نمیخورم .خداروشکر میکنم ۳ تا دختر دارم .ولی امان از اطرافیان کم عقل .

بستگی به تربیت خانواده داره ،آدم سمی زیاده ،دختر پسر هم نداره .

من پسر دیدم نمیزاره پدر مادرش سختی بکشن .

پسر هم دیدم تف میندازه جلو مادر پدرش .

و برعکس ،دختر اینجوری هم دیدم .

من مامانم هر کاری کردآمپول زد لحاف تشک هارو گذاشت رو شکمش زعفرون خورد ولی نشدم😐😂

عزیزم 😂😂یاد یه پسره بلاگره افتادم میگفت هر کاری کردن سقط نشدم 😅

انشالله عاقبتت روشن و خیر باشه ❤

مادر منم داداشمو هر کاری کرد سقط نشد ،الان شده بلای جون مادرم آخرش سکته ش میده 

عزیزم 😂😂یاد یه پسره بلاگره افتادم میگفت هر کاری کردن سقط نشدم 😅انشالله عاقبتت روشن و خیر باشه ❤ما ...

مرسی عزیزم آره تاپیکیتو دیدم انشاءالله به راه راست هدایت شه چاره چیه از خدا کمک بخواین🌷

دو ماهشه چجور بد رفتاری کنم ،دوسش دارم ، با اینکه اطرافیان اذیتم میکنن (وای الهی بمیرم غصه نخوری پسر ...

منم دوتا دختر دارم انقدر گوشم پره بعدی بیار پسر شه که نگو 😕😕😕😕😕😕😕

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
نمیدونم حداقلش تخت شاهیمون بی تاج و تخت نمیشد 😅حقیقتش خودم دوست داشتم پسر هم داشته باشم ،فکر میکنم ...

ببین دوس داشتن یه چیز طبیعیه ولی حالا که شکر خدا ۳تا بچه سالمن چرا باید اینجور بگن چه بیشعورن ؛البته ادم بیشعور بیشعوره دیدم  کسی که ۳تا پسرداشته یه دهن مفت بیشعور از اون طرف اومده گفت ای خدا دختر نداری بدبختی فردا روز کسی نداری اب بده دستت  ؛تو غصه نخور عزیزم کسی که بیشعور بلشه همیشه حرفی برا گفتن داره

ما از قبل تولد تا الان تو یه محله ایم کاش منم می‌تونستم مثل تو خاطره از جاهای مختلف داشته باشم😂😂😂

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
بگو خدا کنه بچه عاقبت بخیر باشه پسر دختر نداره خواهشا سری دیگه ازطرف من نظر نده ازخودت حرف در میاری ...

جواب همه رو میدم ،خاله م سر دختر دومیم جوابش دادم بهش بر خورد الان چند ساله باهام حرف نمیزنه 😏

2810