2777
2789
هزار بار پیش اومدهولی هر بار درس گرفتم و اگر اوایل که وارد جامعه شده بودم هفته ای یک بار پیش می اومد ...

آره ، واسه منم قبلا خیلی پیش میومد

وقتی وارد فضای حرفه ای تر شدم خیلی بهتر شد خیلی سنجیده تر شد حرفام 

ولی همون یه بار هم مثل خوره میشه، از فکرش در نمیام

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره ، واسه منم قبلا خیلی پیش میومدوقتی وارد فضای حرفه ای تر شدم خیلی بهتر شد خیلی سنجیده تر شد حرفام ...

ما جلاد خودمونیم و قربانی دیگران

یه جایی باید یاد بگیریم ما آدم کامل نیستیم بلکه کاملا ادمیم

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

2805
شما توی اون مسائلی که باهاشون حرف زده صاحب نظری و باهاتون حرف نمیزنه ؟اگر بله باید بگم همسرتون کم لط ...

آره حرفاشون سطحی بود تخصصی نبود ک من نتونم در موردش حرف بزنم    نمیدونم چکار کنم  

ما جلاد خودمونیم و قربانی دیگرانیه جایی باید یاد بگیریم ما آدم کامل نیستیم بلکه کاملا ادمیم

خیلی ممنونم از راهنمایی و حرفاتون 

کمک بزرگی بهم کرد 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

عزیزم من قبلا جایی کار میکردم و با همکارم معمولا در دفتر کاریمون تنها هم بودیم. ایشون دوست خودم و همسرم هستن.‌ یه مدت که از کارمون گذشت، پیشم درددل کردن. نمی‌خوام بگم چی گفتن، باور کردنش سخته ولی میفهمم چرا نتونستن همینو به همسرشون بگن.

ما سالهای سال همکار بودیم و سالها پیشم درددل کردن تا اینکه پارسال مهاجرت کردن و از ایران رفتن. هیچ وقت هم هیچ سوءاستفاده‌ای نشد از دو طرف و هیچ وقت حرف یا رفتار زشتی ازشون ندیدم. انسان باوقار و شریفی بودن.

واقعا بستگی داره به دو طرف.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
آره حرفاشون سطحی بود تخصصی نبود ک من نتونم در موردش حرف بزنم نمیدونم چکار کنم

کم کم مهارت شیرین حرف زدن و بدون کنایه و صریح حرف زدن رو تمرین کن

و محیطی بوجود بیار که همسرت امن باهات حرف بزنه.و هرگز فراموش نکن جریانی که الان پیش اومده نقص شما نیست

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

همه مشکلات بدبختیا از این دردودل شروع میشه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)