2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
راستش خیلی اقتضایی هست من با همکار متاهلم در مورد مسایل خودم مسائل کاری و مسایل جنرال حرف میزنم ولی ...

من تو صفحه چت شوهرم دیدم با ی خانمی در مورد مسائل گرونی اینطور چیزا صحبت کردن من خانمه رو اصلا نمیشناسم یعنی ب روی همسرم بیارم 

من تو صفحه چت شوهرم دیدم با ی خانمی در مورد مسائل گرونی اینطور چیزا صحبت کردن من خانمه رو اصلا نمیشن ...

خانمه چه نسبتی با همسرتون دارن 

من حساس نیستم

اگر آدم وارد این بازی ها با سویه بد بشه اولین خیانت به همسرش نیست به خودشه

آیا صحبت همسرتون طوری بود که با یه مرد هم همینا رو میگفتن؟ اگر جوابتون مثبته به نظر من حساس نشید

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

شده تو محل کارم گاهی دلگیر بودن از زندگیشون گفتن خانوم ها و آقایون

ولی خصوصی نبوده که بگم با فلان شخص رابطه داره

تو جمع گفته همه هم سعی کردن بهش مشاوره بدن کمک کنن

بالاخره آدم باید جنبه داشته باشه تا جنس مخالف دید خودشو وا نده

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 

خانمه چه نسبتی با همسرتون دارن من حساس نیستماگر آدم وارد این بازی ها با سویه بد بشه اولین خیانت به ه ...

پروفایلش چهره ش مشخص نیست منم از روی اسم و فامیل نشناختم میترسم ب شوهرم بگم عصبانی بشه ک چکش کردم

راستش خیلی اقتضایی هست من با همکار متاهلم در مورد مسایل خودم مسائل کاری و مسایل جنرال حرف میزنم ولی ...

مسائل جنرال واقعا اوکیه 

من با همکارای مردم خیلی حرف میزنم، میگم میخندم

ولی دردل راجب مسائل شخصی و خانوادگی یجوریه 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
2810