2777
2789
عنوان

شوهرم رفته کافه

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 26 پست
همیشه سر کار هست شغلش جوری هست مدام ماموریت می‌ره و شغل خطرناکی داره .همش استرس و فشار روش هستمن نمی ...

نظامیه همسرت

ازقضا همسرمنم 

همون جمعها هست باز یروزم وقت نمیزاره برامن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب این ک انقدر سرکاره همون یه شب رو باشما وخونواده بیرون بره وخوش باشه نه مجردی!

عزیزم من مریضم امکان اینکه برم بیرون ندارم حداقل تا اسفند ماه که عمل دارم و...خونه نشینم  وگرنه قبلا باهاش میرفتم خودم هم

2805
نظامیه همسرتازقضا همسرمنم همون جمعها هست باز یروزم وقت نمیزاره برامن

بعله تو آگاهی هست و همش تو ماموریته

البته این وقت می‌زاره اما امشب خودشو دیگه زیادی گرفته

بعله تو آگاهی هست و همش تو ماموریتهالبته این وقت می‌زاره اما امشب خودشو دیگه زیادی گرفته

اها

والا من به این میگم ادم نظامی نمیره مافیا بازی کنه بتمرگ خونه یکم ریاست کن اما خب کی به حرف من گوش داده...

به هرحال یکم حواستو جمع کن..چون گفتی دخترم هس...محاله اون دخترا سالم باشن تااین موقع شب اونجان

نه اونا هم با دوست پسر یا همسرشون میان 

کلا جمعیه که همه همو میشناسن

منم میشناسن کامل

نمی‌دونم ولی آره باید حواسمو بیشتر جمع کنم 

اهاوالا من به این میگم ادم نظامی نمیره مافیا بازی کنه بتمرگ خونه یکم ریاست کن اما خب کی به حرف من گو ...

من که چیزی نمیگم تا حرف بزنم میگه یه روز نباید واسه خودم باشم؟ دیگه منم نمی‌خوام تو منگنه یزارمش که ازم فراری بشه 

من که چیزی نمیگم تا حرف بزنم میگه یه روز نباید واسه خودم باشم؟ دیگه منم نمی‌خوام تو منگنه یزارمش که ...

خوب میکنی 

بهرحال اینا زیاد به حرف ماها توجه نمیکنن زیادم حرف بزنیم بدتر مورد بی توجهی واقعه میشیم😂

من خودم بسکه حرف زدم دیگه پشیزی ارزش نداره حرقام