2777
2789
عنوان

بچها میخوام باردار بشم بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 26 پست
الان زیر دلم سمت راست درد میکنه ترشح لزج ام ظهر داشتم همون موقع که دو خط شد الان یعنی تخمک ازاد شده ...

اگه کیت اول رو با ادرار دومتون زدین و پر رنگ شده از امشب ب مدت ۳ شب اقدام داشته باشید روزی ی بار

تاپیک اخرمم بخونید حتما شرایط اقدام رو کامل گفتم ک زودتر بگیره براتون

اگه با ادرار اول زدین ک اعتبار نداره ولی امشب اقدام داشته باشین فردا با ادرار دوم بدون نوشیدن چیزی باز کیت بذارید

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
موقعی که هر دوخط به پررنگ ترین حالت ممکن هستن یعنی تخمک طی ۱۲ تا ۳۶ ساعت بعد ازاد میشه در کل واسه پس ...

بله واقعا صلاح خدا اول حتما سالم باشه اگر صلاح بود پسر باشه والا من الان زیر دلم سمت راست تیر میکشه ظهر ترشح لزج داشتم نمیدونم شوهرم رفت ازمایش اسپرم داد هر چی بهش گفتم دکتر چی گفت پرت و پلا بهم گفت گفت دکتر گفته همه انزیما تو این نبود و اینا الان ازمایش اسپرم شوهرم پیشمه از کجا میتونم بفهمم اسپرمش قوی بوده یا زیاد بوده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای شما کیت زدن سختهچون قیمتش گرونه و هر بسته ۵ تا بیشتر توش نیستنمیتونی ۳ ماه هر روز بزنیگاهی پزشک ...

تایمشو میتونم پیدا کنم

ولی الان چون دیر اقدام کردم ب زدن‌کیت گیج‌شدم

نمیدونم ازش گذشته

یا هنوز بهش نرسیدم

باید فردا امتحان کنم‌ اگر پررنگ تر شد

ینی بهش نزدیک میشم

اگر کمرنگ‌تر شد ینی گذشته؟

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
اگه کیت اول رو با ادرار دومتون زدین و پر رنگ شده از امشب ب مدت ۳ شب اقدام داشته باشید روزی ی بارتاپی ...

من اینکارو کردم ولی تیجه مثبت نگرفتم 

کیتم مثبت شد تو اون بازه چند شب پشت هم رابطه داشتم ولی نتیجه نگرفتم 

فکر میکنم رابطه یه روز در میون نتیجه بخش تر باشه 

چون هر روز کیفیت اسپرم رو کم میکنه 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
2805
بله واقعا صلاح خدا اول حتما سالم باشه اگر صلاح بود پسر باشه والا من الان زیر دلم سمت راست تیر میکشه ...

داخل گوگل سرچ کن تک تک چیزایی ک تو برگه ازمایش نوشته رو متوجه میشی چی به چیه 

یا سرچ کن تحلیل ازمایش اسپرم 

یا میتونی خودت برگه رو ببری دکتر اورولوژی ببین چی میگه !! 

کجا ازمایش دادن همسرتون ؟ من شنیدم بهتره تو مراکز ناباروری ازمایش داده بشه مث ابن سینا 

مام 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
تایمشو میتونم پیدا کنمولی الان چون دیر اقدام کردم ب زدن‌کیت گیج‌شدمنمیدونم ازش گذشتهیا هنوز بهش نرسی ...

کمرنگ بودن غلط اندازه وقتی داری بهش نزدیک میشی کمرنگه 

و ۱۲ تا ۳۶ ساعت قبلش پر رنگ میشه

بعد از تخمک گذاری باز کمرنگ میشه ...

اگه فردا پر رنگ شد اقدام کنید اگه کمرنگ شد بازم اقدام کنید و پس فردا صبح بازم کیت بزنید اگه داشت کمرنگ تر میشد تخمک دیگه ازاد شده و ازش گذشته اگه داشت پر رنگ میشد بازم اقدام کنید

من اینکارو کردم ولی تیجه مثبت نگرفتم کیتم مثبت شد تو اون بازه چند شب پشت هم رابطه داشتم ولی نتیجه نگ ...

اینکه رابطه پشت سر هم کیفیت اسپرمو کم میکنه الکیه گلم

من با کیت فقط با دو روز اقدام پشت سر هم باردار شدم این ماه

ماه اول اقدامم بود و بارداری اولم

فقط شرایط رابطه رو رعایت میکردم 

ی سر ب تاپیک اخرم بزن

راستی روزای قبلشم شوهرم تخلیه شده بود ،ولی خارج از واژن

یعنی قبلشم ما رابطع داشتیم پس ربطی ب هر روز یا ی روز درمیون نداره

کمرنگ بودن غلط اندازه وقتی داری بهش نزدیک میشی کمرنگه و ۱۲ تا ۳۶ ساعت قبلش پر رنگ میشهبعد از تخمک گذ ...

ممنونم از توضیحاتتون عزیزم

التماس دعا🙏🌹

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
اینکه رابطه پشت سر هم کیفیت اسپرمو کم میکنه الکیه گلممن با کیت فقط با دو روز اقدام پشت سر هم باردار ...

چرا عزیزم ارتباط ک داره چون زمان میبره اسپرم با کیفیت دوباره ساخته شه 

ولی موضوعی ک مطرحه اینه ک تو اقایونی ک اسپرم با کیفیت دارن این موضوع تاثیر کمتری داره 

تو کسایی ک اسپرم ضعیف تری دارن تشدید میشه !! 

البته ک تخمک خوب و با کیفیت هم مهمه ! در کل بارداری تو ماه اول خیلی رایج نیست چون هر ماه ۲۰٪ شانس باروری هست تازه به شرط سلامت هر دو طرف !

شما جز خوش شانس ها بودین 😍

چرا عزیزم ارتباط ک داره چون زمان میبره اسپرم با کیفیت دوباره ساخته شه ولی موضوعی ک مطرحه اینه ک تو ا ...

فداتشم گل من ایشالا روزی خودت 

فداتشم گل من ایشالا روزی خودت

ممنون عزیزم انشالله به سلامتی کوچولوتو بغل بگیری ❤️